reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Melduje się na wagarach dziś [emoji41]jak żyć kiedy spać się chce [emoji58]pogoda do d....y

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie, u mnie niby Słońce ale chłodno jest. idę zaraz pozałatwiać sprawy. Miłego dnia życzę. :*

Jajnik boli,zalewa mnie śluz :) dziewczyny czy to dziś? Wczoraj dwa razy sex rano i wieczorem,dziś też się bzykac?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ale Ci ten lek przepisal rodzinny czy Twoj gin?
Oki wysle na priv[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Gin mi mówił, ze jako jedyny nie szkodzi a na necie jest co innego ☹️

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

bym bzykala gdyby nie to ze mojemu wczoraj baba w dupe wjechala na obwodnicy i troche go plecy i szyja boli i nie wiem czy go oszczedzic na sama owu, bo teraz poszaleje i pozniej w najwazniejszym dniu powie ze cos go boli, strzyka i uj wie co jeszcze.
Dlatego pytalam czy jest opcja taka ze tak szybko tzn przed 12 dc sam peknie pecherzyk.

reklama
bym bzykala gdyby nie to ze mojemu wczoraj baba w dupe wjechala na obwodnicy i troche go plecy i szyja boli i nie wiem czy go oszczedzic na sama owu, bo teraz poszaleje i pozniej w najwazniejszym dniu powie ze cos go boli, strzyka i uj wie co jeszcze.
Dlatego pytalam czy jest opcja taka ze tak szybko tzn przed 12 dc sam peknie pecherzyk.
Nie słuchaj wymówek :) bierz go i tyle,później niech go boli :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry