reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@Dorcia nie ma sensu jechac na ip ,jestem obstawiona lekami a nawet usg nic nie pokaze ,to dopiero 4t5d.
Ehh chyba umre jak cos by sie stalo[emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Słuchaj Funia bierz luteinę i inne leki i dużo lez. Nie chodź za dużo tyle co siku
Trzymam kciuki

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@Carmen24l biore dupka ,zastrzyki i inne [emoji58]
Z tym lezeniem to mam ochote wyjsc z siebie i stanac obok.
Nikt nie wie o ciazy.
Kur.....
Az chce mi sie plakac ,bo nie wiem jak niby mam to zrobic.
Jestem troche w sytuacji bez wyjscia.
Do pracy musze chodzic bo pracuje na swoim i nie mam wyjacia ,chyba ,ze nie zaplaciamy kredytow i zusow.[emoji24][emoji24][emoji24]
Niby tam tylko siedze ale jedanak.
Moj M wychodzi przed 7 ,wraca o 22 nawet bidak nie moze mi pomoc z obiadem czy cos.
W ostatniej ciazy tez lezalam do 10 tyg,no ale obiad musialam robic ,tak jak i wyjsc czasem z domu[emoji24]teraz jest jeszcze gorzej ja nie wiem jak mam to zrobic.
Wybaczcie moje zale ,ale rozkladam rece[emoji58]

@Carmen24l biore dupka ,zastrzyki i inne [emoji58]
Z tym lezeniem to mam ochote wyjsc z siebie i stanac obok.
Nikt nie wie o ciazy.
Kur.....
Az chce mi sie plakac ,bo nie wiem jak niby mam to zrobic.
Jestem troche w sytuacji bez wyjscia.
Do pracy musze chodzic bo pracuje na swoim i nie mam wyjacia ,chyba ,ze nie zaplaciamy kredytow i zusow.[emoji24][emoji24][emoji24]
Niby tam tylko siedze ale jedanak.
Moj M wychodzi przed 7 ,wraca o 22 nawet bidak nie moze mi pomoc z obiadem czy cos.
W ostatniej ciazy tez lezalam do 10 tyg,no ale obiad musialam robic ,tak jak i wyjsc czasem z domu[emoji24]teraz jest jeszcze gorzej ja nie wiem jak mam to zrobic.
Wybaczcie moje zale ,ale rozkladam rece[emoji58]

Nie No kurde rozumiem
Skoro nikt nie wie to może niech tak zostanie. Staraj sie może gotować obiadów na więcej i podsiaduj chociaż duZo. Trzymam kciuki aby ta ciąża zakończyła sie pomyślnie !!!!!!!
Nie przejmuj sie tym, ze sie żalisz
Masz do tego prawo i po to tu jesteśmy. Także jak coś ten teges wal śmiało [emoji8]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@Carmen24l wiadomo oszczedzac sie bede ale zeby tak lezec plackiem nie da sie [emoji58]
Teraz to ja mam super prace,z zawodu jestem fryzjerka,zrezygnowalam po pierwszej stracie,do dzis wiele osob mnie nie rozumie,dlaczego...
I np jutro idziemy na dzien matki i juz rodzinka chce zwbym im wlosy obciala,przeciez nie uwierza jak im powiem ,ze zgubilam nozyczki,nie moge odnowic.
Z reszta jak ostatnio wiedzieli,ze mam ciaze zagrozona to tez chceieli sie obcicnac,wmawiali mi ,ze mnostwo kobiet w ciazy plami.
Jestem strasznie wsciekla ...
Dzieki ,ze moglam sie wam wyzalic bo nie mam komu[emoji20]

Lusia który dc?

Nuria ja aż u siebie słyszałam [emoji23]

Funia kurcze może zwiększ dawkę progesteronu ,on nie zaszkodzi ..

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Anula taki mam plan,zwiekszam dupka i dziewczyna z forum moze dzis przekaze mi luteine dowcipna[emoji5]

Anula taki mam plan,zwiekszam dupka i dziewczyna z forum moze dzis przekaze mi luteine dowcipna[emoji5]

Bardzo dobrze:) do tego luknij magnez i na spokojnie [emoji6]ważne że nie jest to żywa krew ! Damy radę [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry