reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Funia tak myślę o Tobie :) może acard i clexan za bardzo krew rozrzedza?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Carmen24l wiadomo oszczedzac sie bede ale zeby tak lezec plackiem nie da sie [emoji58]
Teraz to ja mam super prace,z zawodu jestem fryzjerka,zrezygnowalam po pierwszej stracie,do dzis wiele osob mnie nie rozumie,dlaczego...
I np jutro idziemy na dzien matki i juz rodzinka chce zwbym im wlosy obciala,przeciez nie uwierza jak im powiem ,ze zgubilam nozyczki,nie moge odnowic.
Z reszta jak ostatnio wiedzieli,ze mam ciaze zagrozona to tez chceieli sie obcicnac,wmawiali mi ,ze mnostwo kobiet w ciazy plami.
Jestem strasznie wsciekla ...
Dzieki ,ze moglam sie wam wyzalic bo nie mam komu[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez z zawodu fryzjerka
Ale powiedziałam,ze nie ścinam ze nie jestem na czasie ze musiałabym jakimś kursem sie odświeżyć co oczywiście jest nieprawda. Od czasu do czasu ale to rzadko teściowa uczesze a tak to mam gdzieś . Współczuje z tymi włosami bo nie dość Ze wydziwiają to by stale za darmo chcieli i tylko sie mądrzą . Ja osobiście nigdy nie poroniłam ale rozumiem Was a ci co sie nawet nie poczuwają do niczego i nie współczują są niepoważni , zreszta dopóki sie nie przeżyje to w 100% sie nie zrozumie. Nie daj im sie tam jutro !!! [emoji19][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Funia ja bym powiedziala ze sie zle czuje i nikogo bym nie czesala. Nic sie nie stanie jak tego nie zrobisz. Mysl teraz przede wszystkim o sobie i dziecku[emoji8]

Fryzjerki z Was, a zadna sie nie pochwali! [emoji7] powiedzcie cx[emoji8]ym odbic wlosy u nasady? Mam przy suszarce taka grubsza końcówkę ale to nic nie daje. Moze jakis fajny specyfik jest?[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria szczerze to na dłuższa metę nic nie pomoze bo włosy uniosa sie chwilowo przez szczotkę , jedyne to troszkę albo potapirowac albo zrobić jak Adele , włożyć to babkę pod włosy i na górze potapirowac żeby zakryć.

16udqqmz5v3uqon5.png

Echh czyli wlosy to mam do dupy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zawsze takie flaki z nich byly[emoji23]
Juz nie moge sie doczekać jak znowu je zetne do ramion, wtedy super mi sie układly[emoji7] a teraz, szkoda gadac[emoji23]

Ja tez mam takie przylizańce No ale co zrobić
Życie , nie [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Carmen wez nie gadaj glupot[emoji23] raz wstawialas zdjecie swoich włosów to uwierz galy mi wyszly na wierzch ile Ty ich masz na głowie[emoji7] u mnie to jest masakra dopiero[emoji23]

Do góry