No to nic tak poważnego jak u mnie na szczęście. Pewnie można to zrobić, ale dla pewności może zapytaj swojej ginekolog co ona myśli o tym. A jeśli można to czy lepiej teraz czy jeszcze parę tygodni poczekać. PowodzeniaUłamał mi się kawałek zęba . I chciała bym wymienić plombybo mam 3 czarne a chciała bym na białe
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Zaraz tu pchli targ się otworzy i będzie handel pełną gębą [emoji23][emoji23]Skoro Ciebie tak łatwo namówić to wiesz ja mam w domu kilka rzeczy do opchnięciaDziewczyny zareklamują Ty kupisz a zyskami się podzielimy
![]()
Karolcia90

Drugie śniadanie [emoji7] truskawki, makaron i jogurt. Dokarmiam moje wewnętrzne dziecko [emoji16].
I powiem Wam... Niewiele mi do szczęścia potrzeba [emoji16].
Rossiczka
Moderatorka
A który jest oryginalny ?Namówiłaś mniebędziesz kupować ten oryginalny?
Jakiej firmy kupię, nie wiem. To wszystko zalezy jak sobie zaplanuje wyprawkę. Bo ja lubie jak rzeczy do siebie pasują.
To, że Tiny Star sobie wymysliło że mają oryginalne, to wiesz....wiele firm zagranicznych miało to wcześniej. A skoro teraz tyle tego typu rzeczy jest na rynku to nikt patentu nie ma
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Gratuluję udanych wizyt [emoji8]
Ja jutro idę do gina i usg będzie więc już się doczekać nie mogę. [emoji16]
Mój A. Poleciał z Aniela do swojej rodziny w uk na komunie bliźniaków jego siostry. Ja zostałam w domu. I kurcze tak mi dziwnie. Pierwszy raz od kiedy urodziła się Aniela nie będę z nią tak długo. Niby wracają w niedzielę wieczorem ale to aż 2 noce. [emoji44]
Zanudze się w domu przez te 3 dni. Już nie wiem co robić.
Ja jutro idę do gina i usg będzie więc już się doczekać nie mogę. [emoji16]
Mój A. Poleciał z Aniela do swojej rodziny w uk na komunie bliźniaków jego siostry. Ja zostałam w domu. I kurcze tak mi dziwnie. Pierwszy raz od kiedy urodziła się Aniela nie będę z nią tak długo. Niby wracają w niedzielę wieczorem ale to aż 2 noce. [emoji44]
Zanudze się w domu przez te 3 dni. Już nie wiem co robić.

Rossiczka
Moderatorka
![]()
Drugie śniadanie [emoji7] truskawki, makaron i jogurt. Dokarmiam moje wewnętrzne dziecko [emoji16].
I powiem Wam... Niewiele mi do szczęścia potrzeba [emoji16].
Też jem makaron z truskawkami
gie_er
Z racji braku innych substancji odurzających obawiam się, że cały amol wywąchałamIdź ja natrzyj amolem i obstukaj plecy żeby na płuca nie poszłobędzie Ci wdzięczna i będziesz słuchać jaka jesteś cudowna
![]()
reklama
Rossiczka
Moderatorka
To spirytusem natrzyjZ racji braku innych substancji odurzających obawiam się, że cały amol wywąchałam![]()