reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

zrobilam tak dalam szpinak na oliwe z oliwek i podsmazylam do tego wrzucilam zolty ser az sie rozpuscil i makaron plus obok jajko smazone i wyszlo pycha - chyba zostane fanka szpinaku :-D zobaczymy co na to moje dziecie :-D
 
reklama
u nas kroloja ziola prowansalskie, magi tez juz wcina w zupie, nie sole, ale dodaje ziarenka smaku, mala je juz to co my, oprocz rzeczy smazonych

czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??
 
reklama
ja dosłądzam kaszę manną, sól równiez dodaje - do zupek, ziemniaków, czy ryżu... a oprócz tego- zioła prowansalskie, bazylia, czasami odrobina ziarenek smaku... no i oczywiście zielenizna:tak::tak:

redaktorka- ja to bym się jeszcze wstrzymała z tym tuńczykiem z puszki... w ogóle nie mam przekonania do konserw rybnych

ja małej staram się podawać rybę przynajmniej raz w tyg. jeśli nie własnej roboty, to słoiczkową z bobovity- choć ta dla mnie cholernie śmierdzi- ale juli bardzo smakuje
 
Do góry