reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

u nas kroloja ziola prowansalskie, magi tez juz wcina w zupie, nie sole, ale dodaje ziarenka smaku, mala je juz to co my, oprocz rzeczy smazonych

czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??

redaktorka- jak robie dla nas makaron zapiekany z tuńczykiem i serem to mała aż sie trzesie bo tak lubi i nic jej póxniej nie jest:-pale trzeba kupic sprawdzonego tuńczyka, ja kupuje Rio.

reklama
Co do ryb to my czekamy jeszcze alergicy pozniej moga jej jesc moja kuzynka jak powacha rybe odrazu sie dusi i puchnie,nie wyobrazam sobie co by bylo jak by zjadla:szok:a jej maz rybak zn.lubi lowic i sam musi je patroszyc :-Ddobrze mu tak!!!!!!;-)
A ja jutro probuje banana ciekawe co bedzie ?:-p

Co do ryb to my czekamy jeszcze alergicy pozniej moga jej jesc moja kuzynka jak powacha rybe odrazu sie dusi i puchnie,nie wyobrazam sobie co by bylo jak by zjadla:szok:a jej maz rybak zn.lubi lowic i sam musi je patroszyc :-Ddobrze mu tak!!!!!!;-)
A ja jutro probuje banana ciekawe co bedzie ?:-p
pati Ewka tez jest alergikiem ,ale juz po mału widze ze coraz mniej alergicznie reaguje. ostatnio dałam jej własnie rybe i nic jej nie jest

Jagoda je juz od jakiegos czasu jagody takie prosto z lasu, tylko daje odrobinke cukru, bo same bez jej niespecjalnie smakuja i wypluwa, ale jak cukier jest to wcina normalnie takie jagody lesne bez miksowania i niczego poza tym :-)
Pati, ale co dziecko to inny smak - moja tych jagod z jablkiem Hippa nie chce jesc...

reklama
Do góry