reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nadrabiam Was bo dopiero znalazlam chwilę.Rano mama wyciągneła mnie na zakupy a potem pojechałam do koleżanki,która niedawno urodziła ;)
@Oska305 Cudne zdjęcia ;)
@Zinc Tak jak dziewczyny piszą uciekaj na zwolnienie.Zwolni trochę.Robota nie zając nie ucieknie,szczęścia ani dziecka Ci nie da a teraz to ono jest najważniejsze.Ja też tak na początku myślałam jak się dowiedziałam o ciąży,że co oni teraz zrobią w pracy itp.ale potem sobie pomyślałam,że to mój czas i już.Odpoczniesz,powoli nadrobisz to co masz doz robienia ;)Potem nie będzie tak kolorowo.
@daruuunia3 Głowa do góry.Każda z nas ma gorszy dzień a czasami tyd. Ja czasami mogłabym góry przenosić a czasami leżę plackiem i nawet nogą nie ruszę. Masz nas !

Cieszę się z samych dobrych wiadomości i w końcu dziewczynki się posypały ;)
Ja też bardzo często odwiedzam lodówkę :DA wieczorem to już w ogóle bym wszystko jadła ;)Zachcianek nie mam jeszcze,ale pewnie wszystko przede mną;)
Mój mąż się teraz śmieje,że przed ciążą nie miałam się w co ubrać jak to każda kobieta i teraz wcale nie jest lepiej :D
Ja mam napady swojego libido ;)Raz to mam taką chęć,że bym chciała tu i teraz a czasami to po prostu jak mnie mąż dotknie to na niego wrzeszczę ;)Teraz on zakochał się w moich piersiach bo mówi,że są takie cudowne hehe ;)
Czy Was też tak swędzą piersi? Smaruje się oliwką i mam balsam też a mimo tego to drapię się jak oszalała ;)
Mnie jak swędzą to się cieszę, bo zazwyczaj to są opuchnięte, obolałe i łapią mnie skurcze :D Ale tak, zdarza się że swędzą. I brzuch też mnie swędzi!

@Ankuś piękne ubranka. Kochanego masz męża :)

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(

Ja już po wizycie, dzidzia była odwrócona bokiem i nadal nie wiem co będzie :( trochę mi smutno bo żyłam nadzieją że dziś się dowiem :(, ale co najważniejsze wszystko z moją fasolka jest dobrze :) może dowiem się na kolejnych prenatalnych 10-12 lipca ( jutro będę dzwonić i się umawiać )
Miłego wieczorku życzę :)

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
Nie panikuj ja tak mam od wczoraj. Jak siadam na krzesle jest najgorzej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje dziewczyny udanych wizyt i coraz wiecej dziewczynek.Ja dzis caly dzien sprzatalam i udalo mi sie nawet zrobić ciasto jutro dla męża na dzień ojca oczywiscie z pomocą Zosi

Załączniki

• IMG_20170622_203339-1224x1301.jpg
    IMG_20170622_203339-1224x1301.jpg
    296,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek ;) wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię ;) będzie Emilia;* także jest super ;) zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
No świetnie ☺ gratulacje !!!

Do góry