No szalony... fajnieZobacz załącznik 811904
Mój Mąż zwariowałwrócił do domu z zakupami. Zaznaczę, że płci jeszcze nie znamy 
![]()
reklama
Szalony, dokładnieNo szalony... fajnie
Mnie jak swędzą to się cieszę, bo zazwyczaj to są opuchnięte, obolałe i łapią mnie skurczeNadrabiam Was bo dopiero znalazlam chwilę.Rano mama wyciągneła mnie na zakupy a potem pojechałam do koleżanki,która niedawno urodziła
@Oska305 Cudne zdjęcia
@Zinc Tak jak dziewczyny piszą uciekaj na zwolnienie.Zwolni trochę.Robota nie zając nie ucieknie,szczęścia ani dziecka Ci nie da a teraz to ono jest najważniejsze.Ja też tak na początku myślałam jak się dowiedziałam o ciąży,że co oni teraz zrobią w pracy itp.ale potem sobie pomyślałam,że to mój czas i już.Odpoczniesz,powoli nadrobisz to co masz doz robieniaPotem nie będzie tak kolorowo.
@daruuunia3 Głowa do góry.Każda z nas ma gorszy dzień a czasami tyd. Ja czasami mogłabym góry przenosić a czasami leżę plackiem i nawet nogą nie ruszę. Masz nas !
Cieszę się z samych dobrych wiadomości i w końcu dziewczynki się posypały
Ja też bardzo często odwiedzam lodówkęA wieczorem to już w ogóle bym wszystko jadła
Zachcianek nie mam jeszcze,ale pewnie wszystko przede mną
Mój mąż się teraz śmieje,że przed ciążą nie miałam się w co ubrać jak to każda kobieta i teraz wcale nie jest lepiej
Ja mam napady swojego libidoRaz to mam taką chęć,że bym chciała tu i teraz a czasami to po prostu jak mnie mąż dotknie to na niego wrzeszczę
Teraz on zakochał się w moich piersiach bo mówi,że są takie cudowne hehe
Czy Was też tak swędzą piersi? Smaruje się oliwką i mam balsam też a mimo tego to drapię się jak oszalała![]()
@Ankuś piękne ubranka. Kochanego masz męża
gie_er
Fanka BB :)
może on wie coś czego Ty nie wieszZobacz załącznik 811904
Mój Mąż zwariowałwrócił do domu z zakupami. Zaznaczę, że płci jeszcze nie znamy 
![]()
reniuszek
Love in the knick of time
@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)
Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.
Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.
Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
Ja już po wizycie, dzidzia była odwrócona bokiem i nadal nie wiem co będzie
trochę mi smutno bo żyłam nadzieją że dziś się dowiem
, ale co najważniejsze wszystko z moją fasolka jest dobrze
może dowiem się na kolejnych prenatalnych 10-12 lipca ( jutro będę dzwonić i się umawiać )
Miłego wieczorku życzę
Miłego wieczorku życzę
iwilleatyou
Nie panikuj ja tak mam od wczoraj. Jak siadam na krzesle jest najgorzej.@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Angella210
reklama
Lake882
No świetnie ☺ gratulacje !!!Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiekwszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię
będzie Emilia;* także jest super
zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom