reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jeny co za pogoda od rana leje....
A dzisiaj mam plan posprzątać, zrobić zakupy i ciasto. Bo jutro moi rodzice przyjeżdżają :-) więc wypada trochę ogarnąć :-)

Udanych wizyt i miłego dnia

Zazdroszczę Wam tej siary tak wcześnie bo problemu z kp nie będziecie miały. Ja boję się powtórki pt susza

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten sam problem. Jutro maja wpaść goście a przez mieszkanie Armagedon przeszedl. Tez robie ciasto ale to jak córcia wróci z przedszkola to mi "pomoże". Bedzie miała prezent dla taty. A na obiad dziś planuje bigos... jakoś za mną chodzi od jakiegoś czasu.
A ogólnie to najchętniej wolałabym brzuchem do góry. Byłam dziś zrobic prywatnie morfologie bo juz mnie martwi moje samopoczucie i brak sil a lekarz dopiero za 2 tygodnie...

reklama
Cześć kochane, powodzenia na wizytach.
Pogoda wszędzie jest chyba nieciekawa.

@Eraja dzięki, że pytasz. Zalegamy z maluszkiem w domu. Ja dzisiaj robię odpoczynek całkowity.

@daruuunia3 miłego weekendu kochana! Baw się dobrze :-)

Cześć dziewczyny! Natka powodzenia na wizycie. :)
Widzę, że dziś chyba w całej Polsce taka pogoda. Leje, pochmurno, ciemno. Ja jeszcze zalegam przed tv. Mąż wróci ok 17:00 i ruszamy w 4-godzinna podróż do Białegostoku. :)

@Millo udanego wyjazdu, odpocznij sobie :)

Roar, niedźwiadek obudził się ze snu, hihihi. Przed drzemką było nawet słonko a teraz wieje jak z dedykacją dla wisielców o_O Na 100% będzie burza w Krakowie!
Jeny... Brzuch mi dziś straszliwie dokucza. Znowu mi chyba mięśnie ciągnie ;( Ostatnio tak miałam nocami i troszkę się wtedy wysunął. A teraz w dzień takie cuda. No nic idę zrobić sobie jakąś warzywną kanapkę i pomalutku zbieram się w odwiedziny. Ale chyba podjadę autobusem, bo na spacer nie mam sił. Apropis sił. Mierzyłam sobie ciśnienie i jest spoko: 112/78 (od tygodnia takie mam, ale przy gęstozie w rodzinie wolę w tą stronę ;) ) no a czuję się jakbym miała 200/140. Tak mi serducho wali i jestem wykończona że chyba padnę -.-

@Manique kocham określenie córcia. Dziś idąc do Rossmana wyobraziłam sobie że tak mówię do mojej Fistaszki i mi serce zmiękło <3

Powodzenia w porządkach Dziewuszki :)

Roar, niedźwiadek obudził się ze snu, hihihi. Przed drzemką było nawet słonko a teraz wieje jak z dedykacją dla wisielców o_O Na 100% będzie burza w Krakowie!
Jeny... Brzuch mi dziś straszliwie dokucza. Znowu mi chyba mięśnie ciągnie ;( Ostatnio tak miałam nocami i troszkę się wtedy wysunął. A teraz w dzień takie cuda. No nic idę zrobić sobie jakąś warzywną kanapkę i pomalutku zbieram się w odwiedziny. Ale chyba podjadę autobusem, bo na spacer nie mam sił. Apropis sił. Mierzyłam sobie ciśnienie i jest spoko: 112/78 (od tygodnia takie mam, ale przy gęstozie w rodzinie wolę w tą stronę ;) ) no a czuję się jakbym miała 200/140. Tak mi serducho wali i jestem wykończona że chyba padnę -.-

@Manique kocham określenie córcia. Dziś idąc do Rossmana wyobraziłam sobie że tak mówię do mojej Fistaszki i mi serce zmiękło <3

Powodzenia w porządkach Dziewuszki :)
Twoja macica pewnie walczy z mocnymi, wycwiczonymi mięśniami brzucha :-) stąd żywsze doznania :-)

Hej dziewczyny. Nie odzywalam sie jakis czas ,ale bol glowy mnie pokonal. 2dni sie mecze i mam nadzieje ze juz mi dzis odpusci, nie doczytam co u was bo boje soe nawrotu bolu wiec napisze ,ze ciesze sie z udanych wizyt i poznanych plci.Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i zycze powodzenia .

Moze sposoby i przyczyny tego bolu??. Jak mniedzis rozboli to bede wyc juz do slonca i ksiezyca. Mam juz dziecko wakacyjnie w domu wiec polezenie w ciszy i spokoju graniczy z cudem.
posmaruj skronie amolem i lekko wmasuj

reklama
Wstaje a tu uwaga... Mokra koszula nocna. Już mam pierwsza siare z prawej piersi, mam nadzieje, ze jednorazowe bo inaczej trzeba będzie juz wkładki kupować ;D

p19uflw1nv024jhl.png
uuu współczuje

Do góry