reklama

ketsurui
Fanka BB :)
Haha, ja też tak mama ostatnio stwierdziłam, że moje Dziecko chyba zżera mi mózg, ciągle o czymś zapominam, a to czy coś wyłączyłam z gniazdka, czy zamknęłam drzwi, czy wzięłam tabletkę i to do tego stopnia że liczę po prostu tabletki w blistrze żeby mieć pewność xd nie wiem czy istnieje taki objaw ale ja go mam xdd
Ewcikkizia
Matko dziewczyny chwile spalam a tu tyle stron do nadrobienia. [emoji6] Moj partner tez skacze kolo mnie ale to pewnie dlatego ze nie dość ze pierwsza dzidzia to jeszcze mega wyczekana. 
Co do lenistwa to łoooooo ale mam balagan w domu i taką sterte prasowania ze szok.... [emoji3] ale spoko czeka na lepsze chwile. [emoji14] poki co to wlasnie skonczylam obzerac sie pizza wlasnej roboty... mmmmmm pycha. [emoji16]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do lenistwa to łoooooo ale mam balagan w domu i taką sterte prasowania ze szok.... [emoji3] ale spoko czeka na lepsze chwile. [emoji14] poki co to wlasnie skonczylam obzerac sie pizza wlasnej roboty... mmmmmm pycha. [emoji16]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

G 

goszczaca
Gość
A ja was czytam i czytam i czytac mi sie was nie chce a pisac zwlaszcza
 a pisac zwlaszcza

Ja dziś ciut lepiej się czuję, ale po południu obowiązkowa dwugodzinna drzemka. Nie wiem jak ja będę w pracy funkcjonować, za tydzień kończę urlop.
Mój mąż teraz w pracy bo urlopu nie dostał więc nie bardzo może mi pomagać, ale codziennie się pyta jak się czuję. Co jest zupełnie inne niż w poprzednich ciążach, widać przejął się tą ostatnia stratą.

Mój mąż teraz w pracy bo urlopu nie dostał więc nie bardzo może mi pomagać, ale codziennie się pyta jak się czuję. Co jest zupełnie inne niż w poprzednich ciążach, widać przejął się tą ostatnia stratą.
Bananowiec
Zaangażowana w BB
Ja tez mam lenia i mega balagan 
Ale narazie mieszkamy w moim rodzinnym domu woec mogę liczyc na dużą pomoc rodziców i rodzeństwa a mój mazr sie smieje ze jemu tak dobrze z tesciami ze wyprowadzimy sie dopiero jak dzieci nam dorosną
 a mój mazr sie smieje ze jemu tak dobrze z tesciami ze wyprowadzimy sie dopiero jak dzieci nam dorosną 
Dziewczyny czy wy tez macie takie wahania nastrojów? Bo mnie to wszystko wyprowadza z równowagi a najbardziej to mąż mnie denerwuje i to bez powodu. Aż mi go żal

Ale narazie mieszkamy w moim rodzinnym domu woec mogę liczyc na dużą pomoc rodziców i rodzeństwa
Dziewczyny czy wy tez macie takie wahania nastrojów? Bo mnie to wszystko wyprowadza z równowagi a najbardziej to mąż mnie denerwuje i to bez powodu. Aż mi go żal

G 

goszczaca
Gość
Ja juz ten etap mam za sobą. Pierwsze 2 tygodnie byla afera za aferą, darlam sie na męża, awantury mu robilam o nicJa tez mam lenia i mega balagan
Ale narazie mieszkamy w moim rodzinnym domu woec mogę liczyc na dużą pomoc rodziców i rodzeństwaa mój mazr sie smieje ze jemu tak dobrze z tesciami ze wyprowadzimy sie dopiero jak dzieci nam dorosną
 byl przelom jak zrobilam mu pieklo w samochodzie, wysiadlam i szlam na pieszo dodomu. Wtedy bylam wsciekla na siebie, ze hormony hormonami ale to wszystko nie moze sie odbic ani na synu ani na kruszynce. Szlam myslalam i sie ogarnelam.
byl przelom jak zrobilam mu pieklo w samochodzie, wysiadlam i szlam na pieszo dodomu. Wtedy bylam wsciekla na siebie, ze hormony hormonami ale to wszystko nie moze sie odbic ani na synu ani na kruszynce. Szlam myslalam i sie ogarnelam.
Mi wszystko spada [emoji14] i taka ciapa jestemJa mam jeszcze do kompletu ślamazarność
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama

Doti306
Hej. 
Ja juz po wizycie jest serduszko, słyszałam jak bije
 jest serduszko, słyszałam jak bije  dzieciątko ma prawie 1.5cm
 dzieciątko ma prawie 1.5cm  termin to jakoś początek marca. Jestem prawie w 8 tyg.ciąży.
 termin to jakoś początek marca. Jestem prawie w 8 tyg.ciąży. 
Dostałam rozpiske na badania ale jakoś za 2 tyg je mam zrobić. Dostałam podwójna dawkę kwasu foliowego z racji ze chorowałam kiedyś na padaczkę,i póki co pregna idzie w odstawke.
Jestem szczęśliwa i kolejna wizyta za 4tyg. Dostałam L4.

Ja juz po wizycie
Dostałam rozpiske na badania ale jakoś za 2 tyg je mam zrobić. Dostałam podwójna dawkę kwasu foliowego z racji ze chorowałam kiedyś na padaczkę,i póki co pregna idzie w odstawke.
Jestem szczęśliwa i kolejna wizyta za 4tyg. Dostałam L4.