reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ewuś kochana musisz mocno uwierzyć że będzie dobrze. Ja i Antilka niestety dobrze wiemy przez co teraz przechodzisz, ale nie wolno Ci się teraz poddawać. Pomodlę się za Ciebie i fasolkę.

reklama
Antilko wszystkiego naj naj naj dla Ciebie z okazji urodzin :-). Zdrowia , szczęścia i fasolki. Albo w innej kolejności ;-):-D
Fasolki, zdrowia i szczęścia:-):-D:-)
Wagnies
do pozazdroszczenia taka imprezka :-D.
Alek pewnie trochę napięcie rośnie przed wydarzeniami? Oby te wszystkie trzymane kciuki pomogły:-) Wieżę że w tej drugiej połowie roku na naszym wątku pojawi się wiele nowych fasolek :-D
Vonko ja też jeszcze urlopu nie miałam:crazy:, ale może uda nam się wyskoczyć gdzieś na dwa trzy dni. A Ty długi urlopik planujesz?

Miłego dnia trzydziesteczki :-)

chciałam zajrzeć co u Was, bo się stęskniłam na urlopie a tu takie wieści :-:)-:)-(

Ewa jest mi tak przeogromnie smutno, przykro... nie wiem co napisać... :-(
jeśli jest jeszcze nadzieja, to ja bardzo mocno zaciskam kciuki

Ja tak na króciutko tylko napisać, że u nas wszystko dobrze, bo dzis miałam to dokładniejsze usg.
Pozdrawiam Wszystkie 30steczki bardzo serdecznie!

Witajcie :-)
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia:-)
Ewuś zawsze jest nadzieja.
Aluś kiedy masz zabieg?
Vonko gdzie się wybieracie na urlop?Witaj w klubie Lwic:-D
Najeczko bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:tak:
Carioca jak obrzęki?Przy tych upałach może być ciężko.
Wagnies:-)

Właśnie wróciłam z rowerku, może to ostatni raz. Nie wiem jak będzie w czasie kroplówek:baffled:Mam jeszcze urlop do wtorku więc jutro wyjeżdżamy do znajomych.
Udanego weekendu wszystkim życzę:-)

witajcie wieczorkiem:-)
Antilko to miłego wyjazdu życzę i odpoczywaj dużo:tak: co do terminu mojego ivf, to mam nadzieję poznać bliższe szczegóły we wtorek- mam wizytę u swojego dr
Najeczko bardzo bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok:-) trzymaj się cieplutko! buźka:-)
Anuś priv:-)
Vonko Słońce na razie jestem wciąż pełna nadziei i energii:-D i mam nadzieję, że tak będzie do końca:-) życzę Wam miłego i spokojnego wypoczynku na urlopie:-) a gdzie jedziecie?;-)
Monik TAKIE KCIUKI muszą pomóc:tak::-)
Leyna jak po urlopie?:-)
Ewuś jesteśmy z Tobą Kochana!
Kajduś ale zaglądaj czasem tu do nas..prosimy bardzo..:tak:
Moniś domagam się włączenia netu u Ciebie!!!:tak:

A my byliśmy dzisiaj na spacerku i w kinie na filmie ,,Słaby punkt'' - polecam!:-)

miłego wieczorku i spokojnej nocki Wszystkim:-)

reklama
A ja sie witam... wlasnie przyszlam do domku i zaraz zmykam do spania bom spiaca straszliwie...
Odezwe sie jutro z pracy. Zycze milym Paniom udanej nocki:tak:;-) i kolorowych snoof:tak:

Do góry