reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Oluś witaj ! co u Ciebie? zwarta i gotowa? ja podczytuję bociana - tam ostatnio na novum wątku wiele sukcesów :-) a teraz lekarze wrócą pełni energii z urlopów i dopiero sie zacznie.
Punkcję będziesz miaął - torbieli rozumiem oddzielnie a potem ta własciwa punkcja?
a dlaczego tak robią? 2xnarkoza- nie mogliby spunktować odrazu czy nie wolno z tą torbielą się po prostu stymulowac?

Ewo niesamowicie mi przykro, aż za dobrze wiem co teraz czujesz:-(:-(:-(
Pamiętaj jednak, że samo pojedyńcze badanie beta hcg nie wystarczy do stwierdzenia ciąży obumarłej trzeba jeszcze wykonać conajmniej dwa usg i hcg.

Kochane dziękuję Wam za życzenia uciekam dalej świętować,

Antilko życzę ci zdrówka i wszelkiej pomyślności, by wszystkie problemy się zakończyły i marzenia zaczęły spełniać! Uściski ciepło-urodzinkowe.

Witajcie... wróciłam od rodziców, dziecię śpi,a ja na chwilę zajrzałam...
No i popatrzcie jak to się nam przeplata na tym naszym wątku... Antilka swiętuje urodzinki (dołączam się do najlepszych życzeń zdrowia, a zaraz potem maluszka) a Ewcia przeżywa straszne smutki ze swoją ciążą... Ewciu... trzymaj się każdej iskierki nadziei, choćby najmniejszej... tulę Cię mocno... nie wiem co więcej powiedzieć, jak moja serdeczna koleżanka też mama wystarała się po strasznych komplikacjach o drugiego maluszka i go straciła, to też nie wiedziałam co powiedzieć... bo co można...? Nie ma takich słów... Jest mi po prostu bardzo smutno...:-(
Pozdrawiam.

Witam sie,

Ewus strasznie mi przykro :-(;-(. Mocno Cie przytulam!

Carioca, Najka a dziekuje... impreza byla udana do 5 nad ranem a dzis imprezowalismy na imieninach u cioci... i teraz oczy na zapalkac... ale wazne ze nie bylo tupotu bialych mew :tak:;-)

Antila WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPELNIENIA MARZEN I DUUUUZO ZDROWKA!

Kajda no to niezle przezycia na urlopie mialas ale najwazniejsze ze wypoczelas i masz teraz duzo sil do pracy. A z prezentacja na pewno zdazysz!

Ja na razie tyle, ide spac bo juz padam....

reklama
Antliko-ciesze się z wieści od Ciebie.
Przesyłam ciepłe myśli i mnóstwo najlepszych życzeń urodzinkowych. (Kolejna LWICA - chyba powinnyśmy otworzyć forumowe zoo ;-) ja tez się zapiszę)
Kochana niech Ci się spełni wszystko to na co czekasz, niech teraz już każda droga będzie prosta i przyjemna. Buziaki.

Aleczku- Słonko, działaj, działaj i niech usmiech nie znika z Towjej twarzy. Będzie dobrze, wiem to. Trzymam nieustająco kciukasy.

Najeczko, Novaczko, Wagnies, Anusienko, Kajda, Carioca, Monik i wszystkie odwiedzające wątek - pozdrawiam.
...i wracam do pracy bo jakoś trodno mi się przed urlopem odrobić....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry