Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Hej :-)
Carioca a białka w moczu nie było? taka ilość erytrocytów to jeszcze nie katastrofa.
Postaraj się kontrolować ciśnienie i ogranicz sól w każdej postaci.
Novaczko bardzo szczere młode damy
Monik niestety bociek jescze chwilkę musi poczekać
Ewuś gratuluję pracy
Aluś to już coraz bliżej
Najeczko wow to już drugi trymestr:-)
Anusieńko ja mam Indesita i jest super.Chcemy go jednak wymienić, ze względu na to, że jest biały a stoi teraz w czerwono srebrnej kuchni.Szukamy jakiejś srebrnej pralki i chyba kupimy Samsunga
U mnie po wizycie przynajmniej jaśniej. Doktor był super wysłuchał, nie bagatelizował, ale też nie straszył. Wytłumaczył dlaczego są takie różne opinie, co do leczenia boreliozy. Ustawiając leczenie wziął pod uwagę moją chęć szybkiego posiadania dzieci. Jest więc nadzieja, że nie będzie się ono wlekło w nieskończoność.
Mam zlecony antybiotyk dożylnie ze względu na jego skuteczność i stosunkowo mało skutków ubocznych.Jedyny minus to cena- ampułka kosztuje ok 20 zł a ja potrzebuję ich 28, do tego dochodzą płyny do kroplówek, venflony i cała masa leków osłonowych.
Na razie muszę poczekać, bo leku nie ma w aptekach i specjalnie mi go sprowadzają
Wybaczcie, że tak dużo o sobie
Carioca a białka w moczu nie było? taka ilość erytrocytów to jeszcze nie katastrofa.
Postaraj się kontrolować ciśnienie i ogranicz sól w każdej postaci.
Novaczko bardzo szczere młode damy

Monik niestety bociek jescze chwilkę musi poczekać

Ewuś gratuluję pracy

Aluś to już coraz bliżej

Najeczko wow to już drugi trymestr:-)
Anusieńko ja mam Indesita i jest super.Chcemy go jednak wymienić, ze względu na to, że jest biały a stoi teraz w czerwono srebrnej kuchni.Szukamy jakiejś srebrnej pralki i chyba kupimy Samsunga
U mnie po wizycie przynajmniej jaśniej. Doktor był super wysłuchał, nie bagatelizował, ale też nie straszył. Wytłumaczył dlaczego są takie różne opinie, co do leczenia boreliozy. Ustawiając leczenie wziął pod uwagę moją chęć szybkiego posiadania dzieci. Jest więc nadzieja, że nie będzie się ono wlekło w nieskończoność.
Mam zlecony antybiotyk dożylnie ze względu na jego skuteczność i stosunkowo mało skutków ubocznych.Jedyny minus to cena- ampułka kosztuje ok 20 zł a ja potrzebuję ich 28, do tego dochodzą płyny do kroplówek, venflony i cała masa leków osłonowych.
Na razie muszę poczekać, bo leku nie ma w aptekach i specjalnie mi go sprowadzająWybaczcie, że tak dużo o sobie

Leczenie na razie ma trwać 28 dni po dwóch tygodniach może dojdzie jeszcze jakiś lek doustnie. Nie idę do szpiala, kroplówki zrobią mi koleżanki w pracy a potem to już ja sama.Najgorsze jest to, że nie bardzo mogę sobie pozwolić na L4 i boję się jak się będę czuła w pracy