reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej :-)
Carioca a białka w moczu nie było? taka ilość erytrocytów to jeszcze nie katastrofa.
Postaraj się kontrolować ciśnienie i ogranicz sól w każdej postaci.
Novaczko bardzo szczere młode damy:-D
Monik niestety bociek jescze chwilkę musi poczekać:baffled:
Ewuś gratuluję pracy:tak:
Aluś to już coraz bliżej:happy:
Najeczko wow to już drugi trymestr:-)
Anusieńko ja mam Indesita i jest super.Chcemy go jednak wymienić, ze względu na to, że jest biały a stoi teraz w czerwono srebrnej kuchni.Szukamy jakiejś srebrnej pralki i chyba kupimy Samsunga

U mnie po wizycie przynajmniej jaśniej. Doktor był super wysłuchał, nie bagatelizował, ale też nie straszył. Wytłumaczył dlaczego są takie różne opinie, co do leczenia boreliozy. Ustawiając leczenie wziął pod uwagę moją chęć szybkiego posiadania dzieci. Jest więc nadzieja, że nie będzie się ono wlekło w nieskończoność.
Mam zlecony antybiotyk dożylnie ze względu na jego skuteczność i stosunkowo mało skutków ubocznych.Jedyny minus to cena- ampułka kosztuje ok 20 zł a ja potrzebuję ich 28, do tego dochodzą płyny do kroplówek, venflony i cała masa leków osłonowych.:wściekła/y:Na razie muszę poczekać, bo leku nie ma w aptekach i specjalnie mi go sprowadzają
Wybaczcie, że tak dużo o sobie :zawstydzona/y:

reklama
Antilko, Anusieńko - dziękuję za informacje, jestem już spokojna.

Leukocyty też były (0-2 wpw). Chyba wiem co jest powodem. Chyba nadwyrężyłam nerki. W ubieglą środę miałam olbrzymie pragnienie, ale to olbrzymie. Wypiłam dwie butelki wody mineralnej, 2 szklanki soku i ze 2 herbatki. W czwartek spuchłam, w piątek zaczęłam siusiać rzadko i bardzo mało, w sobotę to samo. W niedzielę zaczeło się normalizować, teraz już ani tak bardzo nie puchnę, a i wizyty w toalecie powróciły do standardu. No i staram się już nie pić więcej niż 2 litry napojów, sól odstawiona.

A jaka herbatka jest moczopędna? Ze skrzypu polnego?

Anusieńko - ja mam pralkę Bosha i bardzo sobie ją chwalę, ale mam ją dopiero 6 lat.

Antilko - ile potrwa Twoja kuracja? Ceny ampułek bardzo przyjemne, musisz to naraz wykupić? To będziesz pod kroplówkami to przyjmowała - tzn że idziesz do szpitala, czy jakos w przychodni będą Ci to podawać?

Witajcie,

O widze ze cos sie ruszylo na forum i nie swieci juz pustkami...
Ja tylko na chwile bo zaraz przyjada znajomi na imprezke - maja przywiezc wodke weselna wiec pewnie zagladne do Was dopiero jutro. Przed chwila ogarnelam troszke mieszkanko, meza wyslalam na zakupy no i usiadlam na BB

Antila witaj po urlopie. Ciesze sie bardzo ze lekarz podszedl powaznie do sprawy. Mam nadzieje ze szbyko pozbedziesz sie tego swinstwa... tylko troche sobie portfel oproznisz :-( ale co tam zdrowie najwazniejsze!

Monik przewaznie automobilklub przed rajdami szuka ludzi do pracy. Ja teraz dodatkowo zrobilam licencje na zab. imprez masowych.

Novaczka ale sie usmialam... sluchaj to Tobie juz niewiele czasu zostalo - jakies 2,5 roku ;-):tak::-D

Carioca dobrze ze juz wiesz wszystko nt swoich badan.

Anusienka ja mam pralke Electroluxa juz jakies 6 lat i jestem bardzo zadowolona.

Carioca ilość białych krwinek w normie:tak:A co z tym białkiem ( jest na wyniku obok cukru w moczu):confused:Leczenie na razie ma trwać 28 dni po dwóch tygodniach może dojdzie jeszcze jakiś lek doustnie. Nie idę do szpiala, kroplówki zrobią mi koleżanki w pracy a potem to już ja sama.Najgorsze jest to, że nie bardzo mogę sobie pozwolić na L4 i boję się jak się będę czuła w pracy:baffled:
Wagnies udanej zabawy:-)

oj Wagnies - jakbym tak mogła czasem ten mój brzuszek oddać mężowi i móc pójść na dobrą imprezkę :-) Życzę udanej zabawy!

Antilko - białka nie było. Byly jeszcze nieliczne bakterie, pojedyńcze pasma śluzu i nabłonka.
W sumie to dobrze, ze w pracy Ci moga zaserwować, obyś dobrze znosiła kurację. Czyli po kropówie na dzień.

witajcie:-)

Antilko bardzo się cieszę, że trafiłaś na takiego lekarza, a jeżeli lek ma Ci pomóc, to cena jest rzeczą drugorzędną:tak: najważniejsze, żeby zadziałał szybko:-)
Carioca ja niestety nie znam się na wynikach, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:tak:
Anusia my mamy Boscha:-) i działa jak złoto:-D
Wagnies to miłej imprezki:-D

miłego wieczorku dla Wszystkich!

witajcie i przepraszam,ze tylko o sobie,ale na razie nie mam sily na czytanie ... wlasnie wrocilam z usg i mam raczej zle wiesci... wychodzi na to,ze moja fasolka ma wymiary 6-cio tygodniowej nie 8-mio... mialam usg dopochwodwe i teraz lekko plamie... nic musze czekac do jutra lub czwartku az sie ze mna skontaktuje moja doktor i prawdopodobnie bede miala ponowne usg za tydzien czy aby fasolka jednak urosla... na razie jest mi troche smutno i chyba sie poloze wyplakac... mam jeszcze jednak cicha nadzieje,ze bedzie dobrze,ale nie jest ona zbyt duza... liczylam na ujrzenie fasolki i bijacego serduszka,a tu takie wiesci....

reklama
Ewuś skarbie trzymaj się Kochana. Niestety doskonale wiem, co czujesz:-(:-(Trzeba jednak wierzyć, że będzie ok. Dużo dziewcząt z forum miało rozbieżności pomiędzy wiekiem ciąży a usg.Wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry