reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziekuje dziewczyny...
wlasnie rozmawialam z kumpela stad i podniosla mnie na duchu bardzo... powiedziala, ze dopoki nie bede miec wynikow dopoty jest nadzieja i tego sie trzymam... powiedziala mi tez,ze tutaj nie podtrzymuje sie niestety tak wczesnej ciazy... wiec mam nadzieje,ze jednak te dwa tygodnie rozbieznosci miedzy usg a data ostatniej @ sa w normie... juz mi duzo lepiej,choc ciagle strach.... jednak nic na razie nie moge zrobic innego jak czekac...

reklama
Ewuś- głowa do góry, czesto są rozbieżności pomiędzy wiekiem ciąży,a tym co na usg... I ja tak miałam i Siostra... (lekarz jej powiedział, ze ma ciążę ujemną...:szok:) i co? Dzieciaczki zdrowe i wesołe, pogodne, uśmiechnięte... Nic się nie martw... :tak:Dzidziusiowi jest potrzebny Twój spokój, a nie zdenerwowanie...

Cariocca- uważaj Kochana na te nerki, bo ja właśnie z tego samego powodu urodziłam miesiąc wcześniej, po prostu wysiadły i już.. Miałam zapalenie nerek. Z tym, ze ja już wcześniej miałam kłopoty z kamieniami i piaskiem. Ale moja znajoma lekarka powiedziała, ze często w ciąży są kłopoty z nerkami,a więc uważaj... no i z ciśnieniem... Mnie lekarz kazał ograniczać ilosć przyjmowanych płynów, no i miałam skutek... chyba się zatarły.. do szpitala pojechałam z kolką nerkową... brrr... jeszcze mnie trzęsie na samo wspomnienie... I jeszcze coś... przy kłopotach z nerkami nie powinno się pić sokó z surowych owoców, ale tylko z gotowanych, więc najlepiej kompot... i unikać mleka... Acha, a białka nie miałam do samego końca... Nie wiemjak Twój gin, ale mój bardzo zwracał uwagę na to, bym do badań brała próbkę z moczu ze środka strumienia, czyli trochę zrobić, środek pobrać i resztę oczywiście już normalnie, bo podobno wtedy jest najbardziej wiarygodne badanie... i do tego bym założyła wcześniej tampon,żeby żadna wydzielina z pochwy się nie przedostała..

A ja dziś emigruję na cały dzień do rodziców... Mają rocznicę ślubu, ale i dzień wolny, więc sobie posiedzimy...
A w nocy dziś miałąm ochotę zamordować mojego "wspaniałego" sąsiada... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Po 2 obudziło mnie dudnienie, a tu on zapuscił muzę... znaczy miał gości i imprezka na całego... darcia, wrzaski, śmiechy itp... A jego pokój jest bezpośrednio pod pokojem Martyny.. Na szczęscie trafił na fazę jej mocnego snu i nie obudził jej, bo chyba bym dzwonila na policję (sama nie poszłabym tam za nic w świecie, bo on jak popije to się robi niebezpieczny)... Ale pomyślcie jak musiało dudnić, ze mnie obudził...:szok::szok: Kretyn, przy okazji na trzeźwo to mu coś powiem... Kurczę... nie mieszka tu sam...:angry::angry:
Pozdrawiam i idę sie szykować..

Witajcie!
Ewuś trzymaj się! Mam nadzieję, że Twoja fasoleczka rośnie i na następnym usg okaże się, ze jest dobrze. Jak sie czujesz, czy lekarz sie odezwał?
Antilko jak dobrze, że jesteś! I że trafił sie taki dobry lekarz. Na pewno Cię wyleczy, szkoda że bedzie to tak dużo kosztować.
Wagnies jak imprezka?
Alus Carioca Novaczko Anusieńko i inne 30steczki miłego dnia! My jedziemy zaraz do moich dziadków i trochę w przyrodę, ładny dzień się zapowiada.

Witam, ja tez niebawem emigruję na cały dzień do teściów.

Ewo - cieszę sie, ze nastrój Ci się poprawił. Milion ciepłych myśli wysyłam do Kanady :)

Novaczka - dzięki za rady, będę uwazać, kolki nerkowej to bym nie chciała mieć. Jak byłam w szpitalu, to była dziewczyna z kolką i co ona za ból przeżywała, to sobie nie życzę.

Antilko Kochana wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji Twoich Urodzinek!:-):-):-) Przede wszystkim życzę Ci jak najwięcej zdrówka, przegonienia tego wstrętnego choróbska jak najszybciej! a potem spełnienia tego NAJWIĘKSZEGO MARZENIA:-):-):-) Przesyłam uściski i buziaczki:-) i miłego świętowania życzę:tak::-)

witajcie:)
troszke mnie tu nie było znowu;-)ale jestem, podczytuję, choć jakoś wybiłam sie rytmu pisania na bb, jakos tak zobojetnialam...
ostatnio czesto zagladam na forum bociana, chyba bardziej tam moje miejse;-)
urlopik bardzo sie udal, na zamknietym jest kilka foteczek. bylismy z naszymi przyjaciolmi ktorzy maja niespelna 4-mies. synka- slodziak z niego ogromny:tak:i jaki ciezki:szok:rece mnie strasznie bolaly od noszenia...no i nawet raz go kąpałam:-Dale frajda;-)
a - i mielismy przygode w gorach, spedzilismy 1,5 godz we wnece skalnej w trakcie burzy ulewnego deszczu i gradu w 10 osob.....na poczatku byly smichy chichy, ale z uplywem czasu strach mielismy w oczach, najbardziej o malego. Ale dzielnie przezyl cala przygode i nic mu nie bylo:) poza tym wycieczki, leniuchowanie, dobre jedzonko i dobre towarzystwo - czyli to co najbardziej lubie:tak::-)
a teraz praca, ktrej mam teraz duzo, 2projekty na mojej glowie, na poczatku wrzesnia lece do Finladnii, musze przygotowac prezentacje po angielsku, a jesczze nic nie mam... musze sie wziac za siebie...
zastanawiam sie jeszcze czy isc do mojego poprzedniego gina, wizyte mam teoretycznie w sobote... i nie wiem czy isc czy nie..,
nowy zlecil mi badania, chce je zrobic jutro lub pojutrze no i kolejna wizyta u niego 10.09. a na nastepny cykl bedziemy sie umawiac na hsg. no i nie wiem czy isc i posluchac co mi zaproponuje moj byly lekarz... ech, no musze sie na jakiegos zdecydowac:no:
dzisiaj lenistwo, na szczescie moglam sie wyspac, po poludniu idziemy do tesciow.
miłego dnia wam zycze:)

Antilko, tobie szczegolnie miłego - udanego swietowania urodzin, przede wszystkim zdrowka!! i spelnienia pragnien!!

Alek - pw:)

hej witam- chciałam napisać w niedzielny wieczór:-) a tu przecież środa:-)

ANtilko - najlepsze życzenia, zdrowia przde wszystkim , dużo miłosci i cierpliwosci a wtedy i to wymarzone i wyśnione szczescie przyjdzie.

dziewczyny dziękuję za rady co do pralki- hi- naszukałam się opinii w internecie przez 3 dni- poszlismy do media marktu i mój maż mówi|:- ta !! i ak oto nabyłam siemensa:-) to ponoć to samo co bosch:-)Oluś

Kajduś - ja też często na bocianie- a jaki jest Twój ulubiony wątek? radzę - trzymaj się tego nowego.
ja kiedyś u swojego starego który propagowal npr i widział w usg właśnie owulację i zachęcał do dzieła straciłam rok.​

Ewa - często sa rozbieżnosci w wieku ciaży a masz jakieś dolegliwości? plamienia?​

najka - miłego wyjazdu​

a ja za 3 dni jadę na rocznicę slubu teściów a za tydzień na rocxznicę ślubu moich rodziców- same imprezy​

pa​

Antilko- najlepsze zyczenia urodzinowe!!

u mnie niestety najgorsze... ciaza obumarla.... moje badanie krwi to potwierdza,chociaz bede jeszcze miala conajmniej dwa... wlasnie rozmawialam z moja rodzinna... odezwe sie pozniej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry