Niestety ciężko coś od ręki. Od ręki kupiliśmy komode, także czeka na skręcenie, wolałabym szafę od ręki, bo komoda będzie z przewijakiem i tam chce pochować kosmetyczne rzeczy. No nic, mam nadzieję, że do 7 tygodni to znaczy za 2 tygodnieDokładnie tak, zawsze taka pomoc dużo daje
7 tygodni to faktycznie długo, też miałam plan zacząć wszystko prać i przygotowywać, wiec tym bardziej się ciesze że mąż zaproponował te zakupy. A Ty sprowadziłaś mnie na ziemię że też możemy czekać na realizację zamówienia ...
reklama
Mam to samo, jeszcze się nie zwlekłam z łóżka. Jakie zakupy robisz? Dzidziusiowe?Dzisiaj już wrzesień, pogoda w Warszawie taka brzydka że nic się nie chce. Pora więc zabrać się za zakupy ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Powinnam dzidziusiowe A oglądam buty na zalando [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Mam to samo, jeszcze się nie zwlekłam z łóżka. Jakie zakupy robisz? Dzidziusiowe?
Ale w tym miesiącu najpierw zakupy dla Helenki
W taką pogodę trzeba sobie humor jakoś poprawićPowinnam dzidziusiowe A oglądam buty na zalando [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ale w tym miesiącu najpierw zakupy dla Helenki
Też bym zjadła, może później się wybioręIdę na wagę, jak będzie ok według mnie, to lecę do KFCtakiego smaka mi narobiłyście
Szał na KFCTeż bym zjadła, może później się wybiorę![]()
60,3 to jeszcze nie jest tak źleNo i dupa....... 60.3. Jeszcze nigdy 6 nie miałam z przodudziwne uczucie. No nic, trzeba rybę kupić, a nie grandera texas
![]()

reklama
Z moją wagą sprzed ciąży, to dla mnie lekki szok.. A bratowa mnie pocieszyła, że największy czas tycia jeszcze przed nami60,3 to jeszcze nie jest tak źle![]()