reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)
Ja jak mi teraz wyjdzie to bede rodzila moesiac po 27ur. Luzuj =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem Kamila i mam 26 lat. Czytam Was od dłuższego czasu. Też staram się o dzidziusia około roku. Mam problem z nieregularnymi miesiączkami i nie jestem w stanie wyliczyć sobie dni płodnych. Byłam u gina i przepisał mi miovarian na regulację hormonów. Biorę go od października. Niestety miesiączka nadal przychodzi po dwóch miesiącach. powiedział też że nie widzi u mnie problemów. Mimo to cały czas się nie udaje. teraz mam zamiar znów się wybrać do innego gina. Może niech zmonitoruje mi cykl. Czy w ogóle owulka występuje.... W tym roku bardzo chciałabym ujrzeć dwie kreseczki. Z Wami będzie mi raźniej na nie czekać.
A stosujesz testy owu???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)
Ja będę miała 31 przy porodzie, tylko okaże się czy już skończone czy nie bo termin mam różny z moimi urodzinami o kilka dni i jakoś nie czuję się stara jak na pierwsze dziecko :)

reklama
Do góry