Cisza [emoji24][emoji24]Dziewczyny, a ktoś ma kontakt z Jotka? Wiadomo jak się sprawy u niej potoczyły? [emoji846]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cisza [emoji24][emoji24]Dziewczyny, a ktoś ma kontakt z Jotka? Wiadomo jak się sprawy u niej potoczyły? [emoji846]
Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśleI Jak to było , ze się udało w tym siódmym ? Odpusciliscie czy co ?
Bo jak na razie to grupy starających się którym się udało to wspomagacze takie jak np clo lub odluszczenie i wrzucenie na luz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 29 lat i wydaje mi sie ze najlepsze lata płodnosci juz przegapiłam![]()
Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
No włacha kuwa jestem zazdrosnaI macie czelność mnie nazywać demonem seksu?!! [emoji23]
No włacha kuwa jestem zazdrosna![]()
No przecież ja też żartujeBiedra, ja przepraszam! To nie ja! To one tak se głupio żartują![]()
Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
No przecież ja też żartuje
Ale ja takiej czerwonej kreacji nie mam![]()