Wyglądają super a ja utknelam w domu z chorym dzieckiem paczka dostane dopiero jak m wrócić z pracy a tu już mam ochotę...
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ale narobiłaś ochoty
wyglądają zacnie 
Wyglądają super a ja utknelam w domu z chorym dzieckiem paczka dostane dopiero jak m wrócić z pracy a tu już mam ochotę...

dopiero kolo 17U mnie to samodopiero kolo 17
Będziemy cierpieć razem a pro po to są paczki z Tesco a najbliższe mam ok 60 km. Muszę zadowolić się tutejszym z cukierni mam nadzieję że będą smaczne
Ja to sie wczoraj dopiero obudzilam ze tlusty czwartek jest, a ze tutaj to co najwyzej moge sobie kupic paczka z lidla z budyniem to z nadzieja zadzwonilam do mojej polskiej znajomej co piecze torty.. mimo ze zapisy skonczyly sie zaraz po Bozym Narodzeniu.. zrobi mi sztuk 10 pączusi z roza i lukrem![]()
A ja dziś się zorientowałam gdy na stole w dzień dobry TVN zobaczyłam pączki
Odkąd nie pracuje a dziś miesiąc mija nie wiem nic ... każdy dzień podobny odliczam dni do weekendu żeby się wyspać bo w tygodniu goni mnie szkoła córki
ja narazie czuje sie ok tylko mdlosci mi dokuczaja ale nie wymiotuje wiec planuje pracowac do konca czerwca. Zobaczymy czy ten plan uda sie zrealizowac

Niestety ominie mnie ta przyjemność bo mam wózek w super stanie po córce:-(Matki wariatki, a myslalyscie juz cos o wozkach?![]()