reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja wizytę i prenatalne dopiero 22 i 23 marca także jeszcze troche. Dzisiaj miałam taki młyn w pracy że przez całe 8 h wstałam od biura na całe 15 minut żeby zjeść. Padam na twarz...i stwierdzam że czasem te przerwy dla ciężarnych to mit jak jest taki dzień jak dzis.

reklama
Mnie od tej rozmowy też :D i od razu kupiłam i zjem na kolację :D

p19u43r8yerdtwen.png
O to taka kolacja będzie jak u mnie :-)i na zdrowie niech nam to idzie :p

No mi gin na 1 wizycie już mówiła to co pisałam o surowym mleku i salami ze nie wolno zresztą w każdym poradniku jest to napisane i już wcześniej to wiedziałam a moja mama uważa że to nieprawda bo ona takie coś jadła ale nauka idzie do przodu. Śledzi i tak się nazarlam co nie miara na wigilii potem zaczęłam się zastanawiać
1519664013-2138aaa55c03d535-aaaaaa.png

To jest post pani ginekolog, więc myślę, że powinien być prawdą :D

p19u43r8yerdtwen.png

Załączniki

• Screenshot_20180226-175207.png
    Screenshot_20180226-175207.png
    65,3 KB · Wyświetleń: 58
Jej ale bym zjadła krokiety z pieczarkami i do tego barszczyk czerwony. Gdyby mąż był w domu to musiał by już jechać do sklepu po pieczarki:p chyba zaczynają mi się wkoncu zachcianki :-D

reklama
Do góry