reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dziś sobie zamówiłam i będę szukac , teraz miesiąc wizyty nie miałam i powoli już fiksowalam.
Też jestem na tym etapie że ciągle boje się cieszyć. Musiałam kupić już ciążowe getry i tak się bałam że może za wcześnie.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś sobie zamówiłam i będę szukac , teraz miesiąc wizyty nie miałam i powoli już fiksowalam.
Też jestem na tym etapie że ciągle boje się cieszyć. Musiałam kupić już ciążowe getry i tak się bałam że może za wcześnie.

No to ja też się tak bałam i cały dzień chodziłam w swoich obcisłych legginsach tak mnie brzuch bolał że popukałam się w czoło i mówię głupia Asia [emoji12] w ten sam dzień zamówiłam sukienkę ciążowa [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem Cię. Ja dłużej niż dwa tyg bez wizyty nie jestem, ale moje pierwsze ciąże prawie 10 lat temu z kilkoma wizytami i trzema usg dają mi świadomość tego ze człowiek jest ciekawy i martwi się co tam w środku :) kurczę nie wiem skąd mamy takie poglądy ja odkładam ciagle chwile pierwszych zakupów czy choćby pochwalenia się większemu gronu niż mąż, dwie siostry i przyjaciółka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie ja tez inaczej niż „on” nie mówię i nie myśle, chciałabym synka bo mam dwie córki a wiecej raczej nie będzie , ale najważniejsze żeby było zdrowe :) powiem ze u mnie tyle się działo ze jakoś nie myślałam o takich rzeczach jak detektor, w sumie to o ciąży wie mało kto, ale może pora zacząć myśleć o tym i mimo wszystko cieszyć się

Pewnie że się cieszyć. U mnie od początku radość 5 lat się staraliśmy to moja pierwsza ciąża. A detektor moim zdaniem dobry gadżet zawsze będzie można się trochę uspokoić jak się serduszka posłucha

Pewnie że się cieszyć. U mnie od początku radość 5 lat się staraliśmy to moja pierwsza ciąża. A detektor moim zdaniem dobry gadżet zawsze będzie można się trochę uspokoić jak się serduszka posłucha

Domyślam się ze po takim czasie starań to radość jest ogromna

Super, że w końcu się udało! Mam kumpelę, która z mężem stara się też już 5 lat, opowiem jej o Tobie, bo ona biedna już straciła nadzieję...

Super, że w końcu się udało! Mam kumpelę, która z mężem stara się też już 5 lat, opowiem jej o Tobie, bo ona biedna już straciła nadzieję...
Skoro tak to niech poczyta sobie o leku ovarin jest bez recepty kuracja 3 miesiące. Ostatni lekarz mi kazał je brać i się udało.

reklama
Do góry