Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno! Daj znać co i jak po wizycie [emoji5]Idę dziś do lekarza sprawdzić czy z dzieckiem jest wszystko okej. Te wczorajsze bóle nie dają mi spokoju. Wolę to sprawdzić. Trzymajcie kciuki [emoji4].
![]()
Ja jutro wybiore sie na badania, zastanawiam sie nad ta cytomegalia moj gin mi tego nie zlecil ? Wszystkie to robicie ? Moze zleci później? Ale i tak za wszystko place wiec pewnie zrobie juz teraz.
Zastanawiam sie tez czy nie powinnam zrobić testu na wirus Zika bo będąc juz w ciąży byłam w kilku miejscach zagrożenia, oczywiście zachowywałam max środki ostrożności i nie odnotowałam żadnego ugryzienia myślicie ze powinnam zrobić?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny, a jak ustawiacie te paski na dole określające etap ciąży? Ta stopkę?
Wielkie Dziekiwejdź na : https://www.suwaczki.com
stworz suwaczek, nastepnie link do niego wklej w polu sygnatura (Najezdzasz na swój nick i tam jest opcja - sygnatura)
To u mnie tak samo [emoji4]U mnie nic nie widac, bardzo szczupła jestem. Czasem jedynie jak mam wzdęcia. Tak to rano plasciutki brzuszek
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom