NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja tak pośrednio zawsze celowalam, ani najbardziej popularne, ani jakieś mega oryginalneU mnie raczej baz szaleństwa Jan albo PolaStarszy syn to Mateusz
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak pośrednio zawsze celowalam, ani najbardziej popularne, ani jakieś mega oryginalneU mnie raczej baz szaleństwa Jan albo PolaStarszy syn to Mateusz
![]()
Ludzie jak rozmawiam z nimi o niedoczynnosci to mi wmawiaja ze ja to chyba nadczynnosc mam bo jestem szczupla. Uwielbiam komentarze ciotek ktore wiedza lepiej na co sie lecze od 5lat[emoji16]Cale szczęście sa wyjatki, bo ja mam niedoczynność i nigdy problemow z,wagą nie mialam.
O tak,ciotki które znają się na każdej medycznej specjalizacji są najgorsze. Ja nie wiem tak do końca jak jest z samą niedoczynnością bo u mnie jest Hashi i ten cholerny gruczolak,coś ponoc nadnercza mi jeszcze szwankująLudzie jak rozmawiam z nimi o niedoczynnosci to mi wmawiaja ze ja to chyba nadczynnosc mam bo jestem szczupla. Uwielbiam komentarze ciotek ktore wiedza lepiej na co sie lecze od 5lat[emoji16]
Paranoja po prostu.....Odnośnie wczorajszej akcji w szpitalu Bielanskim tutaj wszystko opisane :
Link do: Na ewakuację noworodka z mamą ze Szpitala Bielańskiego do Medicover | zrzutka.pl
Mi sie pofarcilo, bo mam umowe do 20 listopada, wiec jeszcze sie zalapam z porodem i szef chcac nie chcac musi mi przedluzyc do konca macierzyńskiego [emoji3]To ja jestem w tej samej sytuacji w sensie ze mam umowę do dnia porodu.