E
Ewka34
Gość
Kazdy lekarz leczy inaczejNo pierwszej młodości to nie jest, ale stary też nie jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazdy lekarz leczy inaczejNo pierwszej młodości to nie jest, ale stary też nie jest.
Ja slyszalam ze to moze oznaczac klotnie i rozstanieNo jest taki przesąd że jeśli kupuje się buty np mężowi to depczą miłość.
W 2 trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie. Ja też biorę 3x1 od ponad miesiącaZaczęłam od chela mag b6 ale przerzuciłam się na magne b6 bo jest o 20 tabletek więcej w opakowaniu a cena taka sama
![]()
Mam straszna ochotę na wino przed ciążą często piłam jakie pihez teraz ja raz próbowałam i było jak słodki kompotZapomniałam, dzisiaj mam 100 dni do terminu porodumuszę to dzisiaj uczcic kieliszkiem wina bezalkoholowego
![]()
Sprobuj z mietaJeśli chodzi o cytrusy to ja ostatnio znowu mam żołądek z początku ciąży. Nic z cytrusów nie mogę bo pali w żołądkuszkoda bo teraz lato się zbliża i owoce coraz lepsze.
Mi po 12 TC lekarz kazał jeść bardzo dużo cytrusów bo kwaśny mocz mi wyszedł czy coś tam takiego.Kofeina, konserwanty itp.
Wszystko z umiarem[emoji5]Cytryna może zakwasić ci organizm[emoji5] oczywiście zbyt duża ilość. Ja nie dodaję codzienne cytryny, bo różne czytelne rzeczy zaczęły mi w moczu wychodzić. Lekarz kazał mi ograniczyć, ale nie rezygnować[emoji16]
Lepiej nie sprawdzajmy czy te przesądy działąjąJa slyszalam ze to moze oznaczac klotnie i rozstanie![]()
Jedz na zdrowie :* ja lubię sama zrobić sok z pomarańczy plus jedną cytryna. Ale to też nie za często bo ciągle zapominamA ja od początku miałam mega ochotę na cytrusy i nie jadłam bo gina słuchałam wrrrrrr![]()
Lepiej nieLepiej nie sprawdzajmy czy te przesądy działąją![]()
Ja uwielbiam Kadarke w De 2 euro chyba kosztuje i takie mieliśmy też min. Na weseleSzukam! ! !
Potrzebuję kupić wino czerwone półsłodkie i półwytrawne w przedziale cenowym do 25 zł za butelkę. Ja lubię tylko wina słodkie i nie mam zielonego pojęcia co kupić. Może mamy tu smakosza win? Oczywiście z zawartością %%% bo to na wesele. Niekoniecznie musi być czerwone.