G
gosc12
Gość
No właśnieTo ci koktajl wyjdzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnieTo ci koktajl wyjdzie![]()
Mi mama mówiła, że partnerowi nie kupuje się butów, bo w nich ode mnie odejdzie. A ja nie kupuję, bo jeśli chodzi o obuwie, to trzeba jednak samemu. Jakieś klapki mogę mu kupić, ale takie do wyjścia, to albo siadamy przed kompem i zamawiamy albo idzie sam. Ostatnio polubił buty z decathlona.Hyhy ja nie kupuje nawet mezowi butow,corce to inaczej.. ale jakis przesad ze butow sie nie kupuje![]()
Ja będę ubierała np na jakieś spotkanie rodzinne itp nie na codzienA ja nie widzę sensu ubierania niechodków takim maluchom. Rozumiem, jak dziecko jest większe i jest zimno już na dworze, albo jest jakaś impreza czy okazja. Ale to są wyjątki.
Sklepowej? Tzn dla mnie to chemiaNo właśniebędę coś kombinować
a jeśli nie mam cukrzycy, dziecko zdrowe to muszę rezygnować z tej wody smakowej ?
![]()
No wlasnie czyli moja mama tez prawde mowila o tych przesadachMi mama mówiła, że partnerowi nie kupuje się butów, bo w nich ode mnie odejdzie. A ja nie kupuję, bo jeśli chodzi o obuwie, to trzeba jednak samemu. Jakieś klapki mogę mu kupić, ale takie do wyjścia, to albo siadamy przed kompem i zamawiamy albo idzie sam. Ostatnio polubił buty z decathlona.
Jest taki przesąd , to racja. Ale to jednak przesądHyhy ja nie kupuje nawet mezowi butow,corce to inaczej.. ale jakis przesad ze butow sie nie kupuje![]()
Z zegarkami to nie slyszalam i kupowalamJest taki przesąd , to racja. Ale to jednak przesądzegarków się nie kupuje też
głupota
mi tam K kupił rok temu i dalej jesteśmy razem
![]()
Spróbuję jutro wepchnąć plasterek cytryny w butelkęSklepowej? Tzn dla mnie to chemialepiej zrobic samemu i wiesz co pijesz
![]()
A te soki do rozrobienia z wodą też taki syf ?Sklepowej? Tzn dla mnie to chemialepiej zrobic samemu i wiesz co pijesz
![]()