Przecież w tym tygodniu nie ma narządów rozrodczych tylko wyrostki płciowe.
U dziewczynek wyglądają tak samo
Do 7 tygodnia wszystko wyglada tak samo, później się różnicują te narządy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież w tym tygodniu nie ma narządów rozrodczych tylko wyrostki płciowe.
U dziewczynek wyglądają tak samo
Do 7 tygodnia wszystko wyglada tak samo, później się różnicują te narządy![]()
Ja nie brałam Wit w 1 ciąży i duży chłopak się urodzil jak na moją postureCzyli mnie mamuśka nastraszyła![]()
A ja wręcz przeciwnieJa tez teraz głodna , pije wodę bo mi nic nie pasuje, sama nie wiem czego chce![]()
Ja po wizycie u endo...
Tarczyca okey.... lek dala te co tydzien temu prywatny zalecil..plus jodit.... jodu mam brac...i bede powtarzac badabia
A maz angina ropna..znowu na antybiotyku..ale na l4 nie moze drugi raz iść
Ja.zdycham
A nie tylko pod katem względem kregoslupa ? Bo na prenatalnych byłam w 12+3 i dzidzia tez miała takie coś odstajacego ale lekarz powiedział ze jest prostopadle do kregoslupa wiec dziewczynka jakby było do góry to wtedy chłopak. A z perspektywy takiej jak na tym usg wyglądałoby to tak samo
Babeczka mi powiedziała że jeszcze nie widziała dziewczynki z takim przyrodzeniem i że bardzo się zdziwi jak nie będzie to chłopak. Wiadomo że dopiero przy porodzie się okaże na 100% ale nie mam podstaw żeby jej nie wierzyćA nie tylko pod katem względem kregoslupa ? Bo na prenatalnych byłam w 12+3 i dzidzia tez miała takie coś odstajacego ale lekarz powiedział ze jest prostopadle do kregoslupa wiec dziewczynka jakby było do góry to wtedy chłopak. A z perspektywy takiej jak na tym usg wyglądałoby to tak samo
Cześć też życzę powodzenia [emoji846]Hej, mamy podobną sytuacjęTen sam wiek i trzecie w drodze. Powodzenia
![]()