reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziś jest tak gorąco a ja nie mam ciuchów na taką pogodę :( chodzę już taka podbuzowana z tego gorąca :(:(:(:(:( do tego mieszkanie mam non stop w słońcu bo od południowej strony. Jeszcze tyle czasu, ja chyba padnę.
Będę musiała jakieś kiecki wyszukać sobie zwiewne jeszcze.
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/

Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/

My kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... ;) jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie przy zwiewnych ciuchach, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.

@.rudzielec nie, nie cisna mnie,sa na gumce, a sa dosc szerokie ;) w inne sie juz nie mieszcze tj legginsy,a te ciazowe mam za cieple :/

@oliwiapatrycja tez kupilam na targu za 15 zl :D

@kiiinia91 ja ogolnie nigdy nie nosilam takich luznych bo wolalam obcisle :p ale teraz patrze na wygode ;) no i jesli np sukienki zawsze byly krotkie i z butami na szpilce :p a teraz bede sukienki przewiewne i butki na malym koturnie ewentualnie :p

My kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... ;) jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie :D

A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/
My mamy rolety z castoramy odbijające światło ale właśnie ciemno jest w domu wtedy :)

Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie :D

Czyli też wyglądasz tak jak coś założysz nie ciasnego? :D
IMG_20180429_183455.jpg

Załączniki

• IMG_20180429_183455.jpg
    IMG_20180429_183455.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 441
reklama
Hahaha! Ależ się uśmiałam jak zobaczyłam to dzieło @Paulana [emoji23]
Sztuka nowoczesna warta miliony [emoji857]

:D ach bo to tak wyglada. Jak luźne założę to zawiesi się na cycach i wisi ku dołowi. Wtedy właśnie wyglądam jak na tym rysunku :) kombinuje wtedy z jakimiś paskami pod biustem by zachować godność wyglądu kobiety :D

Do góry