reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja miałam tak jak Ty. Krwawienia dostaniesz w kilka godzin, ja dostałam leki na noc - ok 22 i o 3 obudził mnie silny ból i miałam już mocne krwawienie (uważaj jak będziesz wstawać może Ci się kręcić w głowie). Cały proces oczyszczania może potrwać kilka dni, w razie mocnego bólu poproś o leki przeciwbólowe (ja dostawałam kroplówkę z ketanolem i po niej nic nie bolało).
To jak już zaczyna brzuch bolec to może wystąpić krwawienie ? Sama się oczyscilas czy było łyżeczkowanie.?

reklama
Cześć dziewczyny niestety jestem tu nowa jestem właśnie w szpitalu. .zaaplikowali czopka i czekam ..ciąża się zatrzymała na etapie 6 tyg :(
O nieee [emoji20] Jedziemy na tym samym wózku od początku...
Ale jak to już jesteś w szpitalu? Mi moja ginekolog dała czas do poniedziałku.

Byłaś w szpitalu ?czy jak to wyglądało ?

Tak byłam w szpitalu, potem jak mnie wypuścili to brałam jeszcze leki w domu i tydzień później kontrola USG a następna po pierwszej miesiączce.

Jeśli chodzi o starania to mi lekarz kazał od razu się starać, bo wszystkie wyniki wychodziły dobrze a po pierwszym poronieniu za wiele ich nie zalecają. I chyba już nam się udało, czekam na kolejny test bo wczoraj wyszły mi dwie kreski, ale jedna niewyraźna.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra przespalam sie z tym i kumam. Zadzwonie dzis do tego polecanego bo chyba moj gin mowil ok 500 ze moze wyjdzie 400 zl to pewnie razem z pappa i beta hcg..az wstyd teraz to kkumam ja nie wiedzialam ze lekarze odsylaja gdzies na to badanie tego nie moglam zrozumiec ! Razem z waszymi opiniami wszystko zlozylo mi sie w normalna calosc:D dziekuje i przepraszam za zamet:) @kasiula222 tulimy Cie:(:* ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam ale zabieg byl juz malo inwazyjny i po 1@mozna bylo sie starac. Ja staralam sie po 2 bo robilam badania.:*

Do góry