Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ciągle córcia daje o sobie znać z siłą małego motylka i nie ma szans na żadne stuku-pukuZjadłam sniadanko i leze. Uwielbiam chwilę sam na sam z moją córcia
To takie niesamowite ,ze mówię do niej , a ona Na to reaguje, bawimy się się stuku-puku. Polecam
Dziewczyny jutro zaczynam 24 tydzień. Czas leci. Nie mogę się doczekać ,aż ją zobaczę <3
Spokojnie. U mnie to działa od półtora tygodniaU mnie ciągle córcia daje o sobie znać z siłą małego motylka i nie ma szans na żadne stuku-pukunawet jeszcze nie skończyłam 20 tygodnia, więc nie ma co się martwić. Mimo to zazdroszczę!
Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Brzuszek ślicznyKupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Będzie dobrze, nie stresuj się… pewnie malutka postanowiła porządnie się wyspaćMusze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
Będzie dobrze, nie stresuj się… pewnie malutka postanowiła porządnie się wyspać![]()
TERAZ co dziś były one są jeans?Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/