reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie 24 dc i czekam na @ bo na pewno w tym cyklu się nie udało, przez to hsg tak mi temperatura szalała że wykres nie pokazał owulacji:(
Nie gadaj, nie gadaj, ja w cyklu ciazowym tez myslalam, ze "po ptokach" bo było juz niby po owulacji, mąż po imprezie i "pijane plemniki", chyba z tydzien wczesniej sie nie kochalismy i tez wpisałam na straty. A tu prosze. Nie znasz dnia ani godziny [emoji16]Lepiej nie myslec, że to DZIŚ.

reklama
Eh dziewczyny, jest problem. Bo owu wystąpiła wtorek - środa. Wczoraj miałam potworny ból w prawym jajniku. Czytam, że jak nie zrobiło się ciałko żółte to jest szansa u mnie jeszcze chyba nie ma i kazała się kochać dziś jeszcze. Niby się cieszę, ale kochałam się tylko w niedzielę. Miałam grypę i nie dałam rady. Ehh chyba cykl stracony, jestem załamana. A tak się starałam i nie liczyłam na owu w ogóle [emoji24][emoji24][emoji24]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Od niedzieli do czwartku to3-4 dni plemniki potrafią żyć w drogach rodnych nawet 5 więc się nie załamuj tylko działaj

Od niedzieli do czwartku to3-4 dni plemniki potrafią żyć w drogach rodnych nawet 5 więc się nie załamuj tylko działaj
Eh. Dziś już próbowaliśmy [emoji23] Miałam grypę i słabo się czułam i właśnie od dzisiaj już chcieliśmy, a tu się dowiaduje, że była owulacja [emoji24][emoji23] W sumie to cały czas mnie boli w jajniku. No cóż pozostaje mi czekać do miesiączki. Mam dostać ok 14 czerwca. Może szybciej może później. Ale jestem w szoku. 9-10 dzień cyklu i owulacja. Może z dzisiaj się coś uda i da jeszcze radę. Liczę na chłopaków narzeczonego [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiesz co może udało się w niedzielę jak owu byla wtorek środa[emoji5]. Bardzo mocno 3mam kciuki[emoji5][emoji5][emoji5]
Eh zobaczymy [emoji21] ale mi strasznie przykro jest. [emoji21] No cóż czekamy [emoji23] dziękuję! Aż chce mi się płakać, że w ogóle wystąpiła, bo straciłam nadzieję, leki jednak działają [emoji123]

A jak dalej czuje ten ból owulacyjny? Dziś miałam straszne uczucie mokrości. Eh no jestem załamana [emoji17][emoji23] Niby się cieszę, że w ogóle mam owulacje i to nawet nie miesiąc na lekach ale z drugiej będę się dołować jak przegapiłam

reklama
Dzien dobry [emoji4] jestem mega malusi, ale juz jestem. 5t5d. Tak jak wg om. Na tą chwilę jest wszystko w porządku. Dostałam 5mg kwasu bo Pani Doktor uważa, ze jeżeli coś nie szkodzi w nadmiarze, a może pomóc to lepiej łykać.
IMAG4458.jpg

Załączniki

• IMAG4458.jpg
    IMAG4458.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 533
Do góry