GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja tez tak planujeTo może do takiego strunowego pochowam kompletyżeby nie poginęły między innymi rzeczami
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak planujeTo może do takiego strunowego pochowam kompletyżeby nie poginęły między innymi rzeczami
![]()
Też go zamawiam, skoro wy 2 polecacieTaki Anulaa88 też polecała
![]()
Tylko jak jednak ci się nie spodoba to ja reklamacji nie przyjmujeTeż go zamawiam, skoro wy 2 polecacie![]()
Słodko.Zobaczcie co moja corcia zrobila..Zobacz załącznik 860411
Nie ma tak dobrze, musisz przyjąć na siebie tą odpowiedzialnośćTylko jak jednak ci się nie spodoba to ja reklamacji nie przyjmuje![]()
Jakie łóżeczko zamówiliście?[emoji16]Wczoraj o 23 zamówiliśmy łóżeczko i wiecie, że dzisiaj koło południa już przyszło
Poza tym spięłam się, zrobiłam dzisiaj zamówienie z gemini i powoli zbliżam się do końca wyprawki. Zostało mi kilka drobnych rzeczy a z droższych tylko laktator![]()
On ma 79cm szerokości, także w większość drzwi wejdzie, a na zakupy mam obczajone klepyLuiza a zmieścisz się z wózkiem bliźniaczym w drzwiach itd? Bo są takie wózki jeden za drugim i w tym ten z tyłu wyżej osadzony by było widać malucha.
Nigdy nie miałam, to nie wiem. Ale jak mnie nie będą chcieli kroić, to pewnie i tak się nie zdecydujęKurcze dziewczyny pewnie już był poruszany temat znieczulenia zewnątrzoponowego.. u mnie temat dopiero teraz na czasie była wczoraj położna i mnie próbowała przekonać do tego a ja jakoś sceptyczna jestem.. decydujecie się ?
Pewnie któraś z nas mam bliźniątTo jeszcze blizej. Ciekawa jestem, która z nas pierwsza będzie pisała o zbliżających się skurczach i o tym, że już czeka w szpitalu