reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam pytanko odnośnie prania ubranek. Kupujecie osobno do bieli i koloru? Proszek czy mleczko do prania? Teraz zaczęłam się interesować tym tematem i w sumie sporo tego jest..widziałam jeszcze kapsułki.
Szczerze powiedziawszy piore normalnie w normalnej kapsulce i normalnym plynie jak przy nas ;)

reklama
Hejkau mnie dziś znowu upały ☉☉☉☉o 14 mam jechać z córką na dzień dziecka (mieszkamy na wsi) a tu zapowiadają burze mam nadzieję że choć na chwilę z nią pójdę bo od tygodnia na to czeka.Ta gorączka nie wpływa na mnie zbyt dobrze głowa mnie boli często już nie wiem czy to od tego kataru i przeziębienia czy od pogody bo raz boli a później dobrze choć dziś od rana boombiinhalacje mi gin przepisał od środy jak byłam u niego tycia jest lepiej z kaszlem ale nadal katar gdzieś w środku może to przez te upały też się nasila bo w nocy w domu ciepło i w gardle i nosie sucho jak się budzę niech to się wreszcie skończy bo oszaleje

Może masz problemy z zatokami?

Dzień dobry wszystkim,
Ja wczoraj na kolację pojadłam guacamole a w nocy to myślałam że mi przełyk wypali. Pierwszy raz miałam zgage i to aż taka..

Te co spodziewają się pierwszego dziecka, wszystkie chodzicie na szkole rodzenia? Ja niestety nie mogę chodzić bo muszę leżeć, i zastanawiam się czy dam radę urodzić? Czy położne podczas porodu będą mi mówić jak mam mniej więcej oddychać itd?

ja też nie chodzę,a jestem w 1 ciąży ;) myślę, że każda z nas sobie poradzi :D a położne powinny mówić, jak oddychać i kiedy przeć :)

dziewczyny u mnie znowu zapowiada się dzisiaj upał..już nie mam siły :( a dziś zaczynam 29 tydzień ;) (28+1) :D ten czas tak szybko leci ;D już się nie mogę doczekać środy, ciekawe ile maluch waży :D

U nas tez ciepło.. ratunek to zaraz jakiś prysznic rozbudzający, ogarnę się teoche, pójdę z pieskiem na dwór i od razu go wyczesze i do pepco tylko do pokoiku małej po lampkę taka stojąca chmurkę na regał i wracam do domku się chłodzić miska z zimna woda na stopy :)

U nas 31 tydzień, za 2 dni zaczynam 31 czyli 32, więc już 8 miesiąc [emoji5]

Dzień dobry wszystkim,
Ja wczoraj na kolację pojadłam guacamole a w nocy to myślałam że mi przełyk wypali. Pierwszy raz miałam zgage i to aż taka..

Te co spodziewają się pierwszego dziecka, wszystkie chodzicie na szkole rodzenia? Ja niestety nie mogę chodzić bo muszę leżeć, i zastanawiam się czy dam radę urodzić? Czy położne podczas porodu będą mi mówić jak mam mniej więcej oddychać itd?
Ze szkołą rodzenia, czy bez damy radę[emoji16][emoji16]

Wiecie co b
Mam pytanko odnośnie prania ubranek. Kupujecie osobno do bieli i koloru? Proszek czy mleczko do prania? Teraz zaczęłam się interesować tym tematem i w sumie sporo tego jest..widziałam jeszcze kapsułki.

Zastanawiam się właśnie czy sam płyn do prania nie będzie przypadkiem najłagodniejszym rozwiązaniem :)

reklama
@Fiorna ja mam proszek z loveli do kolorów i płyn do płukania :D i wszystkie ubranka będę w nim prać :D bo większość jest zazwyczaj kolorowych ubranek ;) nie ma co przesadzać :D
Ja jeszcze nie mam ale kupię tylko do kolorów zresztą dla nas używam też tylko do kolorów. Do białego mają wybielacz w sobie dlatego nie używam, bardzo często nas uczulał no i w nim lepiej kolorowych ubrań nie prać bo mogą wyblaknąć.

Do góry