paulenka91
Fanka BB :)
Kolejna moja wizyta to będzie 12-13tydzien[emoji3]Mi moj gin powiedział w końcówce 13 jsk z Mają byłam i się nie pomylił[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kolejna moja wizyta to będzie 12-13tydzien[emoji3]Mi moj gin powiedział w końcówce 13 jsk z Mają byłam i się nie pomylił[emoji846]
Kruszynka [emoji7]Zobacz załącznik 862751 moje pierworodne![]()
A mi powiedziała, że jak nie znajdę dokumentu z poprzednich ciąż to będę musiała na własny koszt robić bo już raz miałam oznaczoną i drugi raz mi nie przysługuje. Na szczęście znalazłam ten papierek sprzed 13 lat.Ja muszę też zrobić nowa ,bo mam z przed 16 lat i teraz nagle stwierdzili że dokument jest nieważny bo bez PESEL..
Ja mialam w szpitalu podczas laparoskopii wyznaczona grupe krwi to chyba wystarczy.A mi powiedziała, że jak nie znajdę dokumentu z poprzednich ciąż to będę musiała na własny koszt robić bo już raz miałam oznaczoną i drugi raz mi nie przysługuje. Na szczęście znalazłam ten papierek sprzed 13 lat.
Nie cały czas ale miewam. Też tako właśnie gładki biały jakby kremDziewczyny macie jakiś śluz?ja obserwuje dużo takiego gładkiego białego. Nie wiem czy taki ma być
Tez taki mam, czasami przezroczysty ale bardziej jak woda. Taki jest ok. Tak moja P. Doktor mówiłaDziewczyny macie jakiś śluz?ja obserwuje dużo takiego gładkiego białego. Nie wiem czy taki ma być