Kasiula8989
Fanka BB :)
Uwaga moje nakrycie dostalo 3 miejsce!!!!! 
Mały szczęśliwy dostał deskorolke
Mały szczęśliwy dostał deskorolke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacjeUwaga moje nakrycie dostalo 3 miejsce!!!!!
Mały szczęśliwy dostał deskorolke![]()
Dokładnie, terminy terminami, a zobaczymy kiedy nasze dzieci zechcą się urodzićA może tak być przecież że Ty pierwsza urodzisz a ja parę dni po Tobie , nie wiadomo jak to bedzie![]()
![]()
Na pewno nie chcesz ?
Na pewno , dzięki kochana :*Na pewno nie chcesz ?
Nie mogę się doczekać kiedy się zacznie rozpakowywanie na naszej grupieDokładnie, terminy terminami, a zobaczymy kiedy nasze dzieci zechcą się urodzić![]()
Nic mnie dziś nie boli, nie kluje. Nie wiem co to było wczoraj.
A lekarz kazał ci zmniejszać dawkowanie luteiny? Czy sama tak postanowiłaś?[emoji39]To dobrze![]()
Ja od tygodnia biorę 1 zamiast 2 tej luteiny , bo prawie nie mam twardnien brzucha , ale teraz od godziny skurcze co jakiś czas. Takie pulsowanie bolesne , ale leżę i jest okej.
Dziwne że lekarz kazał ci zmniejszyć dawkę. W szpitalu jak dziewczyny brały na krótkie szyjki to uczulali żeby po wyjściu brac taka sama dawkę bo jak się odstawi lub zmniejszy to skurcze i twardnienia mogą się nasilić. Tak samo niby z magnezem [emoji14]To dobrze![]()
Ja od tygodnia biorę 1 zamiast 2 tej luteiny , bo prawie nie mam twardnien brzucha , ale teraz od godziny skurcze co jakiś czas. Takie pulsowanie bolesne , ale leżę i jest okej.
Ale oby najwcześniej za miesiącNie mogę się doczekać kiedy się zacznie rozpakowywanie na naszej grupieale będzie super <3