G
gosc12
Gość
Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejambo tych z telefonu moich nie widac
kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
![]()
Sprawdzam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejambo tych z telefonu moich nie widac
kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
![]()
Może się nam polepszy po porodzieU mnie tez było kiepsko, ale nie do tego stopnia co teraz...
Mi dalej nie działaudalo się ;o jakim cudem, tyle razy próbowałam ;o zaczarowałas moje forum? [emoji23]
Zakreslasz lub kółeczko zamalowujesz ?Tak, można pare odpowiedzi w jednym pytaniu![]()
Dziala musisz odswiezyc stroneMi dalej nie działaani z telefonu ani jak wpisze
nie fair
![]()
Ja wiem, ze bez spacji ale mimo to nie wychodziło, ale mimo wszystko już wiem dlaczego, bo to nie pokazało się od razu jak tylko ta wiadomość się dodała, tylko po odświeżeniu przeze mnieMowilam, bez spacji![]()
Przydało by sięMoże się nam polepszy po porodziedobrze by było nie zapomnieć wielu rzeczy przy dziecku
![]()
Działa, ale dopiero jak odświeżysz stroneMi dalej nie działaani z telefonu ani jak wpisze
nie fair
![]()