Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trochę mnie tu nie było. Natłok spraw mnie przytloczyl. Przeczytałam wszystkie zaległe posty. Nie pamiętam już ktora z Was pisała o słabym stanie emocjonalnym i wylewanych łzach. Jestem już w 30 tc i mam tak samo. Oczy mam cały czas załzawione. Czuje ciągły niepokój i wszystko mnie wkurza. Zarówno z powodu, jak i bez powodu zaczynam wylewać hektolitry łez. Codzienne kilkukrotne mierzenie cukru i cisnienia doprowadzaja mnie do szalu bo nie moge sobie pozwolic na omijanie pomiarów. Krzyczę na dzieci i w ogóle czuje się do niczego. Dla maluszka nie mam jeszcze żadnych rzeczy, a wiem że to już pora na szykowanie wyprawki i przygotowanie domu na nowego mieszkańca ;-) Jestem w totalnym chaosie i zupełnej dezorganizacji.
Pamietasz pisalam ze bardzo cgce sn ... dr zadecydowal jednak o cc bo 14 mscy po cc jestem
Obawia sie o bole parte I rane [emoji848][emoji848][emoji848]no to ok cc byle zdrowe
Juz pewnie przesypia nocki?

witaj Peugeotka36. No to szybko działaliście heheAle dzięki temu będzie mała różnica wieku i dzieci będą miały więcej wspólnej zabawy.
Ja zdecydowanie nastawiam się na cc, ale zobaczymy jak będzie. podobno teraz po pierwszej cesarce lekarze pytają czy kobieta chce mieć sn ,a ja się właśnie najbardziej bałabym problemów ze starą raną ( pierwsza cc w 2016).
tak jak podczytuję to widzę, że Ty jak i inne dziewczyny macie umówione konkretne terminy na cc a ja się obawiam co będzie u nas . w pierwszej cc z uwagi na położenie miałam termin , ale ostatecznie mnie nie przyjęli bo było za dużo kobiet i chcieli abym się pojawiła dopiero przy akcji porodowej . wpadłam w histerię ze strachu i ostatecznie rodziłam gdzie indziej bo się zlitowali nad "starym pierwiastkiem " i tak się zastanawiam jak będzie tym razem i czy to tylko w moim mieście są takie przeboje
Hejka ja mam termin na czerwiec zdaje sie ze na 29 zaraz za toba choc chetnie bym troszke szybciej pozbyla sie balastu, tyle do zrobienia a ty nie ma jak bo maly sie burzy jak pozycja nie jest wygodna dla niego i rozpycha sie skubany jak tylko morze[emoji16]. Wiec siedze i czekam ,moze sie wykluje troszke predzej [emoji6].
Peugeotka to czekamy na newsy od ciebie [emoji8] i powodzonka .