Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie! Gdyby u mnie była córka(jak pierwotnie mi mówionoA niech ma dziewczyna, co jej będę różu żałowaćprzynajmniej nikt mi nie powie oooo jaki ładny chłopiec. Koleżanka nie znosi różowego, kupiła córci pełno neutralnych ciuszkow i teraz się obraża, bo wszyscy obcy myślą że to chłopczyk
![]()
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchamiTo ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchami
Ja jak mam okno odpowiedzi pod nim 3 przyciski min. wyślij plik i ten jest do zdjęć z tel.Może to trochę głupie pytanie ale jak dodać tutaj zdjęcie ?
Ale malusi brzuchTo ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549