reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A co się nie odkłada :sorry2: wszystko co dobre to tuczy albo szkodzi albo jest niezdrowe.
Tak jak pisałam wcześniej, raz na jakiś czas można sobie pozwolić.
Noszę tą moją kluskę 6 miesiąc to chyba mi się należy te 2 kilo truskawek :-D
Ja Ci nie żałuję... sobie zresztą też nie ;) zresztą całe życie jem tylko to na co mam ochotę bo skoro muszę jeść żeby żyć niech to będzie coś na co mam ochotę...
W ogóle mam filozofię życiową że KTO NIE JAK JA BĘDZIE MNIE ROZPIESZCZAŁ

reklama
A co się nie odkłada :sorry2: wszystko co dobre to tuczy albo szkodzi albo jest niezdrowe.
Nalezy sie, oczywiscie, ze nalezy :)
Ja od poczatku ciazy mialam ochote na truskawki - w styczniu hahaha :) i lody :)
Jadlam mrozone, a teraz truskawki sa pyszne. Wczoraj i dzisiaj jadlam najlepsze truskawki od lat. Wspaniale, dojrzale o smaku poziomek i truskawek jednoczesnie. Bajka :) a o czeresniach i borowkach nic nie napisze bo dostaje slinotoku ;).
Jestem pies na owoce :).

Wiadomo że się należy :) Ja też truskawki zjadam bez opamiętania , koktajl truskawkowy to u mnie codzienność ;) A od kiedy w ogrodzie mam sałatę lodową i rukole to codziennie zjadam miseczkę sałatki :D

Ale mi się dobrze spało..... U mnie będzie Damian dla dziewczyn i chciałem Lilianne.... Też jem truskawki wczoraj miseczkę polane jogurtem dziś się pilnuje że słodkim no jutro jadę na te glukoze..... Wkoncu świeże powietrze

Nalezy sie, oczywiscie, ze nalezy :)
Ja od poczatku ciazy mialam ochote na truskawki - w styczniu hahaha :) i lody :)
Jadlam mrozone, a teraz truskawki sa pyszne. Wczoraj i dzisiaj jadlam najlepsze truskawki od lat. Wspaniale, dojrzale o smaku poziomek i truskawek jednoczesnie. Bajka :) a o czeresniach i borowkach nic nie napisze bo dostaje slinotoku ;).
Jestem pies na owoce :).
A wiesz, że truskawka to nazwa potoczna a one są poziomami? ;) krzyżówką dwóch tak konkretnie ;) taka ciekawostka ;)

reklama
A ja zjadłam czereśnie, kurcze wczoraj kupiłam bo takie ładne ale leżały do dziś bo kurcze boje sie jeść cokolwiek przez te moje jelita i ciągle bolący brzuch..
Moja dzidzia będzie miała na imie Zuza Tereska po mojej mamie

Do góry