reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
Czyli ta melisa to pic? ;) idę właśnie 3ci ostatni raz dziś pod prysznic ;)

Zmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
Na zgage polecam syrop GAVISCON
Jest w chu* nie dobry ale mi przy drugiej ciąży ogień piekielny gasił

Ja piłam rano i przeważnie mi starczało na cały dzień, czasem dwa razy dziennie musiałam.
Mi Rennie pimaga tak doraźnie. Myślałam że to magiczny specyfik co wywala zgagę na tydzień ;)
Jezu.
Lubię truskawki.
Lubię melisę.
Ale ta melisa truskawkowa z LIDL smakuje jak lizak chupa chups (truskawka ze śmietanką) FUUUUJ

A w ogóle odnośnie Lidla. U mnie jeszcze były te ciuchy niemowlęce. Dwupaki body od 74cm chyba że damskie to od 62cm. Pojedyncze od 50cm. I były jakieś spodenki itp. Mało mnie to obeszło bo dorwałam się do strefy kibica i kupiłam chłopcom takie kmpl. biało czerwone szorty i t-shirt za 20zl.

Moja mała dzisiaj cały dzień praktycznie przespała.
Nie podpasowała jej duchota.
Ha. A Miki się wściekał na upał albo zastój w maminych jelitach i normalnie aż musiałam mu tłumaczyć żeby się uspokoił teraz znów zaczyna... jak po porodzie będzie tak mało spał to się piwiesze na suchej gałęzi.

reklama
Do góry