My 11 rocznicę ślubu będziemy mieli w listopadzie...Z moim jestem 11 lat razem. Teraz 12 leci.
6 lat po ślubie.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
My 11 rocznicę ślubu będziemy mieli w listopadzie...Z moim jestem 11 lat razem. Teraz 12 leci.
6 lat po ślubie.
Czyli ta melisa to pic?Zmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
Haha.... no mi pomaga jak umarłemu kadzidło ale wmawiam sobie że jest inaczej...Czyli ta melisa to pic?idę właśnie 3ci ostatni raz dziś pod prysznic
![]()
Na zgage polecam syrop GAVISCONZmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
A na długo pomaga?Na zgage polecam syrop GAVISCON
Jest w chu* nie dobry ale mi przy drugiej ciąży ogień piekielny gasił
Ja piłam rano i przeważnie mi starczało na cały dzień, czasem dwa razy dziennie musiałam.A na długo pomaga?
Mi Rennie pimaga tak doraźnie. Myślałam że to magiczny specyfik co wywala zgagę na tydzieńJa piłam rano i przeważnie mi starczało na cały dzień, czasem dwa razy dziennie musiałam.
Ha. A Miki się wściekał na upał albo zastój w maminych jelitach i normalnie aż musiałam mu tłumaczyć żeby się uspokoił teraz znów zaczyna... jak po porodzie będzie tak mało spał to się piwiesze na suchej gałęzi.Moja mała dzisiaj cały dzień praktycznie przespała.
Nie podpasowała jej duchota.