reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kurczę ja kocham Maca[emoji173]️ jeszcze do niedawna byłam tam stałym klientem:)
Nie rob ochoty. Ja maca nie lubię i byłam może ze trzy razy ale kiedyś mąż mnie wziął i mi posmakowały takie grube frytki
Ja nie widzę nic specjalnego w Macu ale byliśmy już mega głodni a Mc obok Lidla...
Mnie najbardziej smakuje sałatka z sosem 1000 wysp i wieśmac tzn. ten sos co do niego dają... a frytek w ogóle nie lubię. Tzn. ja generalnie ziemniaków niebardzo. Ja uwielbiam wszystko pszeniczne ;)

Mikołaj jest wredny. Wierci się i skacze ale tylko włącze filmowanie i cisza... noszszszsz.

No mnie się włączyło ciekniecie niedawno ale narazie tylko jak nacisk np w nocy i jak poszłam posiedzieć do wanny to fajnie płynęło [emoji23][emoji23][emoji23]to i tak pozno w tej ciąży w tamtych od 4 mca.
Wolałabym kurde lejek z cycka niż zwiewanie w sklepie z masowaniem cyckow jednoczesnie.... monitoring musiał mieć ubaw...

Hejjjj Ciężaróweczki!

Coraz ciężej mi się chodzi. Dziś znow nie wyczułam odległości i zachaczyłam brzuszkiem :-( takiego dołka mam dziś jakiegoś ...yhhh juz wOle upały od tego deszczu. Dziś dostałam jakiejś chorej paniki zalamki ze jestem kompletnie nieprzygotowana a tak mało czasu ze Wy już wyprawki szykujecie pokoiki a ja w proszku :-(
Wspolczuje przebojow z chlopami. Takie sa te chlopy nie ma co chwalic za duzo ... podczytywalam ale za dużo mam zaleglosci ...witam nowe wrzesniowki!:-) zazdroszczę roweru.. robilismy z moim dlugie trasy i po gorach.. bardzo tęsknię ...ale u mnie byłoby niebezpieczne ..ja się ostatnio o własne nogi przewracam
Mała kopie skacze szaleje ale stresuje się i czekam na wizytę chciałabym żeby było wszystko dobrze żeby była zdrowa martwię się dziś i doluje...aaa aaa
Wyzalilam się ! Jutro będzie lepiej! MUSI! Yhhh mam smaka na czekoladę na ciacho juz nie mogę patrzeć na te zdrowe kanapeczki kasze sałatki
Z drugiej strony dzięki tej cujrzycowej diecie może nie przytuje 25 kg jak w I ciąży ale ja tak Lubie czekoladę :( jem dużo orzechów
Tluszczy wegli bo się boję ze waga mi spada :-( ale skoro mocniej kopie to rośnie... pozdrawiam ciepło sorki za te moje smutasy
Seremida jak z Twoja waga? Tylko Ty masz insulinę czyli możesz więcej pojesc? A dziewczyny ktore maja cukrzyce Kinderbueno? OlkaFasolka? Macie spadek wagi? Ja mam diete od miesiaca i brzuszek rośnie ale widzę ze zeszczuplalam :-(
Dziś to byłam jakas głodna, nawsuwałam sie chleba z masłem szynka i orzechów przez cały dzień to z pol kilo różnych i az ciężko się oddycha , ale coś mi chyba brakowało.. ??
Bierzecie jeszcze witaminy jakies?Ja biorę ale nie codziennie ..mam smaka na krokiety sos tatarski i jakis torcik bym zjadla albo ciasto murzynka z czekolada mniammmmmm
Kto szykuje ten szykuje :) ostatnio nawet moja matka mbie op...liła że nic dla dziecka nie przygotowane iiiii tam.... się zrobi powoli... kiedyś ;)

A u Nas deszcz tylko na prognozach pogody...

Hejjjj Ciężaróweczki!

Coraz ciężej mi się chodzi. Dziś znow nie wyczułam odległości i zachaczyłam brzuszkiem :-( takiego dołka mam dziś jakiegoś ...yhhh juz wOle upały od tego deszczu. Dziś dostałam jakiejś chorej paniki zalamki ze jestem kompletnie nieprzygotowana a tak mało czasu ze Wy już wyprawki szykujecie pokoiki a ja w proszku :-(
Wspolczuje przebojow z chlopami. Takie sa te chlopy nie ma co chwalic za duzo ... podczytywalam ale za dużo mam zaleglosci ...witam nowe wrzesniowki!:-) zazdroszczę roweru.. robilismy z moim dlugie trasy i po gorach.. bardzo tęsknię ...ale u mnie byłoby niebezpieczne ..ja się ostatnio o własne nogi przewracam
Mała kopie skacze szaleje ale stresuje się i czekam na wizytę chciałabym żeby było wszystko dobrze żeby była zdrowa martwię się dziś i doluje...aaa aaa
Wyzalilam się ! Jutro będzie lepiej! MUSI! Yhhh mam smaka na czekoladę na ciacho juz nie mogę patrzeć na te zdrowe kanapeczki kasze sałatki
Z drugiej strony dzięki tej cujrzycowej diecie może nie przytuje 25 kg jak w I ciąży ale ja tak Lubie czekoladę :( jem dużo orzechów
Tluszczy wegli bo się boję ze waga mi spada :-( ale skoro mocniej kopie to rośnie... pozdrawiam ciepło sorki za te moje smutasy
Seremida jak z Twoja waga? Tylko Ty masz insulinę czyli możesz więcej pojesc? A dziewczyny ktore maja cukrzyce Kinderbueno? OlkaFasolka? Macie spadek wagi? Ja mam diete od miesiaca i brzuszek rośnie ale widzę ze zeszczuplalam :-(
Dziś to byłam jakas głodna, nawsuwałam sie chleba z masłem szynka i orzechów przez cały dzień to z pol kilo różnych i az ciężko się oddycha , ale coś mi chyba brakowało.. ??
Bierzecie jeszcze witaminy jakies?Ja biorę ale nie codziennie ..mam smaka na krokiety sos tatarski i jakis torcik bym zjadla albo ciasto murzynka z czekolada mniammmmmm

My z OlkaFasolka dopiero od tygodnia o cukrzycy wiemy.

Choć mi się wydaje, że nie możliwe by mi waga poleciała skoro jem 6 posiłków dziennie ( przedtem jadłam tylko śniadanie , owoce i obiadokolacje) ale może w racjonalnym żywieniu jest jakaś myśl i zobaczymy jak z tą wagą.

Ja nie widzę nic specjalnego w Macu ale byliśmy już mega głodni a Mc obok Lidla...
Mnie najbardziej smakuje sałatka z sosem 1000 wysp i wieśmac tzn. ten sos co do niego dają... a frytek w ogóle nie lubię. Tzn. ja generalnie ziemniaków niebardzo. Ja uwielbiam wszystko pszeniczne ;)

Mikołaj jest wredny. Wierci się i skacze ale tylko włącze filmowanie i cisza... noszszszsz.

A ja to zmioczana dziewucha jestem i tylko ziemniaki mi w głowie :) a młode tak maja kręcą się póki nie chcesz nagrać albo pokazać komuś.

ja to samo, a teraz jeszcze big mac za 5 zł :D w ogóle fast foody, słodycze to moja miłość i teraz mam nauczke i probę mojej cierpliwości ;)

@Kala07 za krótko chyba jeszcze żeby jakiś znaczący spadek wagi zobaczyć, niby na ważeniu w szpitalu wyszło pół kilo mniej, ale zobaczę jutro z rana na czczo na swojej wadze :)

ruszam się w domu w końcu to i cukry dobre. W szpitalu rano po śniadaniu jak zobaczyłam wynik 177 to już miałam łzy w oczach. A w domu po obiedzie gdzie najadłam się jak bąk 106 :) jest nadzieja! Nie wiedziałam, że pranie, sprzątanie i gotowanie ma aż taki dobry wpływ na życie :D
Tylko w weekend był po 5zł dziś 9.50

reklama
Kto szykuje ten szykuje :) ostatnio nawet moja matka mbie op...liła że nic dla dziecka nie przygotowane iiiii tam.... się zrobi powoli... kiedyś ;)

A u Nas deszcz tylko na prognozach pogody...

Moja się nawet nie pyta. Ostatnio byłam to tylko się pyta : to ile jeszcze ? To ja jej ze jak wyjdzie to będzie :) u nas ma być pochmurnie ale deszczu raczej nie.

Do góry