reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

- Co robisz? Bo ja czekam na pieniadze.
- Aktualnie jem a co?
- Fajnie masz bo my głodni...
- Mam przyjeżdżać czy nie?
- Ja chcę od Ciebie TYLKO pieniądze
- No właśnie to pa.

Taka rozmowa z mężem. Uroczo. K...!

No ku... a co masz chcieć od niego ? Wsparcia ,obecności , zainteresowania, miłości, seksu... cholera jasna najpierw sam ma w du.. Was nie interesuje się , znika a potem się dziwi ze Ty już tego nie wymagasz od niego. To chyba jasne dlaczego nie... moim zdaniem gdyby chciał się dogadać to by Ci dał pieniądze a powiedział ze pogadacie za jakiś czas jak się uspokoicie. A nie ze wymusza żebyś go znosiła

reklama
Za półtorej godziny przywiozę Ci 60 zł. Będę w tę i nazard... bo nie chcesz żebym zostawał

Póki się nie wyleczysz to nie chcę

To 50 zł

Możesz nic mi nie dawać cześć

Laptopa mi spakuj żebym mógł zabrać

Zadzwoni ba policje i dodatkowo jestem szmata.

Załączniki

• Screenshot_2018-06-18-14-25-54.png
    Screenshot_2018-06-18-14-25-54.png
    38,4 KB · Wyświetleń: 131
Za półtorej godziny przywiozę Ci 60 zł. Będę w tę i nazard... bo nie chcesz żebym zostawał

Póki się nie wyleczysz to nie chcę

To 50 zł

Możesz nic mi nie dawać cześć

Laptopa mi spakuj żebym mógł zabrać

co za okropny i bezduszny człowiek, kłótnie kłótniami, jeszcze to, że chce jakoś na Tobie wywierać presję szantażem jestem w stanie jakoś, no nie wiem jak to ująć, "przetrawić"..... co oczywiście też jest zachowaniem nieakceptowalnym, ale pozwolić WŁASNYM DZIECIOM chodzić głodnym?

reklama
Ja na pewno w takim dla niemowlat. Jako alergiczka o wrazliwej skorze swoja bielizne i posciel tez tak piore. Mam lovelle aktualnie.
Ja bede prac jak bede miec cala wyprawke (pierwsze 2 rozmiary) i komode, zeby rzeczy ladnie poukladac i miec porzadek.

Do góry