reklama
dziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci![]()
Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubiony
Miałam to samo trzy lata temu ,ubranka jak mi przywoził to wszystkie jakie miałam nawet na 74 ;D
[emoji23][emoji23][emoji23] myślisz ze chciał żebyście tak długo zostali w szpitalu? [emoji16]
Ja nie wycinam nigdy[emoji16]
![]()
Ja sobie tez wycinam, szczególnie takie jak w zarze, ze możesz testament spisać
Załączniki
Najśmieszniejsze wspomnienia jak się rodziców nakrywalo na figlowaniu nigdy tego nie zapomne[emoji23][emoji23] albo jak za głośno byli to w ścianę pisaliśmy ja zawsze mówiłam ,, w tym pokoju jest już i tak ciasno następny dzieciak z wami spi" po takiej coasnocie człowiek zaczyna doceniać przestrzeń która posiada
No to faktycznie wesoło [emoji16] kurde, rodzicie musieli mieć stres! [emoji12]
Cześć babeczki!
Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]
Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]
Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.
Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]
Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]
Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.
Piękny [emoji7][emoji7]też rozwazalam ale w mojej okolicy potrzebny mi prawdziwy terenowy bo rownego chodnika to tu nie znajdę [emoji31][emoji31]
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja nawet jak raz na ruski rok obetne jakaś szorstka to dziurę zrobię [emoji16][emoji16]Ja sobie tez wycinam, szczególnie takie jak w zarze, ze możesz testament spisaćale tutaj tez naprulam od cholery:
Zobacz załącznik 868862

reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Piękny [emoji173] dużo płaciliście?
Podziel się: