reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
dziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci :)

Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubiony :D ja słyszałam od położnej ze facet miał dowieźć majtki do szpitala, same stringi przywiózł [emoji12]

Ja nie wycinam nigdy :) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sobie tez wycinam, szczególnie takie jak w zarze, ze możesz testament spisać :D ale tutaj tez naprulam od cholery:

IMG_6397.JPG

Załączniki

• IMG_6397.JPG
    IMG_6397.JPG
    356,1 KB · Wyświetleń: 426
Najśmieszniejsze wspomnienia jak się rodziców nakrywalo na figlowaniu nigdy tego nie zapomne[emoji23][emoji23] albo jak za głośno byli to w ścianę pisaliśmy ja zawsze mówiłam ,, w tym pokoju jest już i tak ciasno następny dzieciak z wami spi" po takiej coasnocie człowiek zaczyna doceniać przestrzeń która posiada

No to faktycznie wesoło [emoji16] kurde, rodzicie musieli mieć stres! [emoji12]

Cześć babeczki!

Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]

Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]

Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.

reklama
Do góry