reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też miałam dziwne zaręczyny.
Miałam urodziny mieliśmy niby jechać na kolację a w połowie drogi mój mąż mówi że zapomniał portfela[emoji85][emoji85] ( ja sobie myślę no co za kretyn !!! ) .
Zajechaliśmy do mnie pod dom on mi mówi że portfel leży na szafce nocnej żebym poszła. Było już ciemno wchodzę do pokoju pale światło a tam stoją nasi znajomi z tortem i zaczynają śpiewać sto lat. Oczywiście się popłakałam a jak skończyli śpiewać to ktoś mnie puka w plecy od tyłu odwracam się a tam wielki bukiet i Wojtek ze świeczkami w oczach na kolanach.. myślałam że oszaleje [emoji23][emoji23] tyle emocji na raz.
Pomimo tego że zaręczynowy kojarzą mi się z nastrojem we dwójkę to i tak fajnie bo mogliśmy świętować od razu z bliskimi :) no i przede wszystkim .. to był szczyt organizacji mojego meza [emoji85][emoji85]
No to lepiej niz u mnie :D Ja bylam w koszulce siegajacej do pepka i w majtach. A on kleczal na brudnej podlodze, ktora za chwile miałam myc [emoji23] dobrze, ze nie mial kto pamiatkowych zdjec zrobic :D

Dużo dużo, ale będziecie mieć później spokój i na swoim :) ewentualnie zastanów się czy do mieszkania jest potrzebne wszystko na już, czy można jakoś wydatki ograniczyć

Rozpisalam nie tylko rzeczy do mieszkania, ale też kasa na życie, na wyjazd K w sierpniu do Niemiec, na życie na wrzesień, rachunki na trzy miesiące.. i tak się uzbierało. A byłam pewna ze w 15 się zamkniemy. No ale niestety .. grosz do grosza .. :/ i tak pewna nie jestem czy 30 będzie wystarczająco [emoji29] mam tylko nadzieję , że w sierpniu będę już mogła do Was pisać ze swojego salonu ❤️

reklama
Do góry