Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmiła dziecko mlekiem krowim (bezpośrednio od krowy bądź butelkowym ze sklepu - z lodówek) po 6 miesiącu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedź. Tak też mam w planie spróbować takiego mleczka.Ja jeszcze dodam że takiego niepasteryzowanego bezpośrednio od krowy dziecko nie powinno pić bo podobno może mieć jakieś bakterie. Więc tak jak koleżanka pisała lepiej ze sklepu tylko że nie uht A pasteryowane (te z reguły stoją w lodowkach bo mają krótszą datę ważności)![]()
A w jaki sposób pani przygotowała takie mleko? Od razu wymieszać z wodą i zagotować a potem można dziecku podgrzewać?Wierzemiala wtedy ok pol roku.. bo szybko stracilam pokarm , a mleka mm w ogole nie chciala zadnego pic
![]()
I przegrzane,schlodzone do odpowiedniej temp, a nie podgrzaneJa jeszcze dodam że takiego niepasteryzowanego bezpośrednio od krowy dziecko nie powinno pić bo podobno może mieć jakieś bakterie. Więc tak jak koleżanka pisała lepiej ze sklepu tylko że nie uht A pasteryowane (te z reguły stoją w lodowkach bo mają krótszą datę ważności)![]()
Dokladnie takA w jaki sposób pani przygotowała takie mleko? Od razu wymieszać z wodą i zagotować a potem można dziecku podgrzewać?
Super dziękujęDokladnie tak![]()
Moim zdaniem na poczatek rozcienczyc troche,i zobaczyc,jesli nic sie nie dzieje, to stopniowo dodawac mniej wodyDziękuję za odpowiedź. Tak też mam w planie spróbować takiego mleczka.
Nie ma za coSuper dziękuję![]()