martakratka
Fanka BB :)
Kochana u mnie w 5tc byl tylko pecherzyk wiec nie masz sie co stresować. Zobaczysz ze minie tydzien i bedzie dzidziorek juz duży- w sam raz do obserwowaniaMówił że 5 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u mnie w 5tc byl tylko pecherzyk wiec nie masz sie co stresować. Zobaczysz ze minie tydzien i bedzie dzidziorek juz duży- w sam raz do obserwowaniaMówił że 5 tydzień
Spokojne czekanie[emoji16][emoji16][emoji16] coś czuję,że muszę wziąć potężna lekcje cierpliwości. [emoji3][emoji3]Kochana u mnie w 5tc byl tylko pecherzyk wiec nie masz sie co stresować. Zobaczysz ze minie tydzien i bedzie dzidziorek juz duży- w sam raz do obserwowaniaMnie jeden lekarz na początku- dziewczyny moze pamiętają- prawie do zawalu doprowadzil bo nie dawal szans tej ciazy przez torbiel. 3 innych lekarzy powiedzialo ze to normalna rzecz ... Ja bym poszla do innego lekarza za jakies 2 tyg i spokojnie czekala. Sciskam cie mocno.
Moje ? Jesli moje - to okSpokojne czekanie[emoji16][emoji16][emoji16] coś czuję,że muszę wziąć potężna lekcje cierpliwości. [emoji3][emoji3]
Jak tam Kochana samopoczucie dziś?
No to super [emoji106] dokładnie, jak z dzidzia wszystko okej, to zgagi i inne humorki są nieistotne.Moje ? Jesli moje - to okDo wymiotow sie juz przyzwyczaiłam
Jakies ostatnio mam humory . Ale najwazniejsze że z dzidziorkiem wszystko ok
Dziękuję że pytasz
![]()
Ja mialam toxo i ròżyczkę igg i i gm. Ponoć to wystarcza.@Cleopatra_83 ja oprócz nudności i porannych wymiotów też czuję się senna i często sobie podsypiam a poza tym jak leżę to tak mnie nie męczy.I jeszcze odrzuciło mnie od niektórych rzeczy.Przed ciążą myślałam jak wytrzymam bez kawy nawet w Inkę się zaopatrzyłam a teraz na samą myśl już mi niedobrze.Za to pasują mi pomidory zwłaszcza malinowe.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie o zestaw badań jaki miałyście na początku ciąży.Ja mam grupę krwi do powtórzenia a poza tym morfologia,analiza moczu,glukoza,TSH,antygen HBs,WR, p?ciała HIV,HCV,różyczki i toxoplazmozy.Tyle mam na kartce i jak patrzylam na stronę LUXMED-u to rozumiem,że mam zrobić Toxoplazma IgA i IgG,bo jeszcze są IgM i podobnie z różyczką.Proszę o pomoc.