reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ z tego co widze nie oznaczone zelazo. Mi na poczatku tez zalecila doktorka od razu suplementacje zelaza przy niskiej hemoglobinie, a pozniej na kontroli wyszlo ze zelazo mam wysokie. Zaczela szukac dalej i kazala oznaczyc witamine b12 i kwas foliowy i chyba cos tam jeszcze, no i wyszlo ze hemoglobina spada bo mam niedobor b12

reklama
Hej skonczylam prasowac
Durna jestem cale popoludnie wieczor wyłam...zachowuje sie infantylnie chce uwagi opieki te hormony szaleja w dodatku chyba cukier....
3 dzien kiedy grzesze... dzis kilka ptasich mleczek i michalkow i owoce po 16 :-( :'(
Co godz.sprawdzalam cukier ale naladowalo mnie bo przez wyrzuty sumienia poprasowalam ubranka... ide wreszcie spac.
Cukier ok.
Ciekawe jak rano ...zwykle na czczo jest skok na drugi dzien i potem skacze jak szalony...
Dlugo mi tak dobrze szlo ... a od kilku dni daje ciala... mam burze hormonow ta pogoda mnie dobija :'(
A propo butow tez chodze w sandalach balerinach itp dzis po deszczu w sandalach nie zaloze innych chce slonca wole upalyyyyyyy niz tą pluchę

Mala kopie teraz i wywija dobranoc laseczki :*

Aaha Starania Twoj brzuszek MEGA!!!
:-* :D

Tez biore terdyferon wazne zeby nie ssac tej rozowej slodkiej oslonki i jak najszybciej popic bo niszczy zeby.../?
Polykam jak pamietam tak co drugi trzeci dzien..
Nie biore tez codziennie witamin ale magnez aspargin raczej codziennie
Dobranoc i zamawiam na jutro/ dzis słońce!!!!!!!!! Duuuuuzo slonca
Paaaaa

Goj, te słowa o tyłozgięciu to kiedyś od lekarza usłyszałam tak, że ten tego...:eek:
Że utrudnia zajście w ciąże to wiedziałam, zresztą o tą pierwszą ciąże staraliśmy się chwilę,
może nie długo bardzo ale szybka diagnoza, badania, przepisane clo i się udało :) bardziej nieregularne cykle niż tyłozgięcie miało chyba znaczenie...
Teraz ciąża bez żadnych leków...tak więc da się :happy2: a co do lekarzy to wiadomo...ile osób tyle opinii.
Zobaczę co zasugeruje moja lekarka, wie jak ciężki był I poród i ile przeszłam ja i mała więc jak powie że CC upierać się nie będę, chęci porodu SN odłożę na bok ale jak da zielone światło to czemu nie :happy:
Generalnie mówiła że 6 lat to spora przerwa więc jak waga nie przekroczy 3500 g to może spróbujemy SN, pierwsza córa nie całe 3 kg miała więc sama jestem ciekawa.
kasiaczek89pl.... podłoga super jest :happy: ja to jestem śpioch więc zasnęłabym i na przysłowiowym kamieniu :rolleyes:
zrobiłam zamówienie na wszystkie higieniczne pierdółki plus prześcieradełka, pieluchy tetrowe itp. no i wyszło 400 zł...a wydawało mi się, że raptem parę rzeczy wzięłam :confused:

Skąd ja to znam :) eeee wszystko mam dokupie pare pierdółek , a potem w dwóch sklepach internetowych koszyki po 300. Się zastanawiam czy dawniej tez tyle kosztowało wszystko. ..

Dzień dobry z rana pije kawę i zaraz szykuje córki na te wycieczkę, ja już na wypraw wydałem około 3000zl razem z ubraniami do tego dojdzie wózek także standard 5000zl trzeba wydać a Helsinki Krosno jeszcze robi dla dziecka to w ogóle....... Nawet zasnelam...... Pogoda taka sobie niby ciepło ale wilgotno pranie się kisi więc wczoraj pościel wrzuciłem do suszarka i dziś też jedną partie wrzuce dobrze mieć coś takiego........... Dziś kawusia i obiadek u mamusi uwielbiam do niej jeździć.... Papa

Bo wynajmujecie? A właściciel nie może jej zabrać?
Zobaczymy czy się uda. Ale jeżeli nie, to muszę myśleć jak to tam poukładać, chociaż Marysia już mogłaby spać w swoim łóżeczku.
Basia mi wczoraj chyba wbila paznokieć w brzuch obok pępka. Od tamtej pory cały czas mnie tam boli. Na szczęście się wyleczylam z tego kataru i kaszlu.
@Bajdelka35, ja też uwielbiam kawę u mamy. Niestety obecnie wyjechała do Krakowa że swoją siostrą. Wróci to będziemy kawkować :)

reklama
Do góry