kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Pierdzielne se na noc DRINA Z LNU może coś się ruszy...
Jak to pięknie brzmi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierdzielne se na noc DRINA Z LNU może coś się ruszy...
Ja jestem ok 15 kg na plusie... Katastrofa :/
Dziewczyny, ile przytylyscie juz?
Nie martw sie, ja podobnie..
Ja się dowiem jutro ile dokladnie. Ale póki co 12 kg. I nie czuje ,żebym jakaś ogromną byłaNie martw sie, ja podobnie..
Hahah myślę, że tycie 40 kg nie jest dobre ani dla dziecka, ani dla nikogo innegoTak naprawdę to nie ważne są kilogramy, ale to żeby dziecko się dobrze rozwijałoja bym mogła przytyć i 40 kilo dla dobra dziecka i bym się nie przejmowala, ale nigdy nie miałam skłonności do tycia, lekarz nic nie komentuje że za mało czy coś.
Ja chce już wrzesień!!!! Oszaleje przez te dwa miesiące![]()
5kgDziewczyny, ile przytylyscie juz?
4 kgDziewczyny, ile przytylyscie juz?
I ja przyznam tutaj rację. Ok 6 mięsiecy nie mialam ruchu , mimo ,że jakieś 4 lata wstecz ćwiczyłam. Schudłam ok 30 kg kiedyś przez ciężką pracę , wagę utrzymywałam dlatego ,że miałam dużo ruchu na co dzień.Hahah myślę, że tycie 40 kg nie jest dobre ani dla dziecka, ani dla nikogo innego![]()
Mi poszło teraz tak do przodu, bo o moja wagę sprzed tej ciąży musiałam walczyć jak lwica i codziennie wyciskać z siebie siódme poty. A, że ciążę mam głównie leżąca, to wszystkie moje mięśnie zamieniły się w zwały tłuszczu - to nie jest zdrowe. Ani dla mnie, ani dla Młodego, ale niestety ciężko mi trzymać diete w ciąży, kiedy nic oprócz jedzenia w sumie nie mogę robić [emoji14] a zepsuta tarczyca nie pomaga. No ale trudno, po ostatniej ciąży udało mi się dojść do siebie, a wtedy przytyłam ponad 25 kg, to i po tej się uda![]()