kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Tak się zastanawiałam co tak poleciałaś w tango po ślubie, że się nie odzywałaś![]()
Mężem się cieszyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się zastanawiałam co tak poleciałaś w tango po ślubie, że się nie odzywałaś![]()
Już nie dużo.. damy radę.
Adell to ja mam nadzieję na poród po terminie.. Ale może tak być ze w 39-40tyg zmienię zdanie
Rooibosgirl czekamy na relację że ślubu? Zdjęcie? Już nie mogę się doczekać.. A Ty nic? Zlituj się..
Tak dokładnieTakie duże żółte ? Dobrze pamietam ? Ja byłam wczoraj wymienić ta natamycyne na co innego , jeszcze mnie zbadał , na usg popatrzył , tętna posłuchał. Wypisał co chciałam, jeszcze pogadaliśmy. Spoko czasem i na NFZ się ludzki trafi lekarz. Mój ma pare dni wolnego to go nie męczyłam
Tak dokładnie![]()
Dzisiaj rano mieliśmy krótszy spacerek bo już jak wychodziłam z domu czułam że nie poszaleje.. synek nie protestował, zaliczyliśmy jego atrakcję to szczęśliwy..
Potem w domu zaliczyłam drzemkę.. to już 3 raz w tym tygodniu.. ciśnienie mam niskie, nawet lekka kawa nie pomaga..
Potem znów plac zabaw, a teraz przerwa 2 godzinna na obiad i znów na 17 D jest umówiony z kolegą.. nie posiedzę w domu..
Ile się gotuje bób? Pomożecie?
Do miękkości - ok 20 min zazwyczajDzisiaj rano mieliśmy krótszy spacerek bo już jak wychodziłam z domu czułam że nie poszaleje.. synek nie protestował, zaliczyliśmy jego atrakcję to szczęśliwy..
Potem w domu zaliczyłam drzemkę.. to już 3 raz w tym tygodniu.. ciśnienie mam niskie, nawet lekka kawa nie pomaga..
Potem znów plac zabaw, a teraz przerwa 2 godzinna na obiad i znów na 17 D jest umówiony z kolegą.. nie posiedzę w domu..
Ile się gotuje bób? Pomożecie?
He he wyjścia nie mamy. Ja już sobie odpuściłam zamartwianie . Teraz tylko doleczyc ta infekcje , potem walnąc gbs-a i będziemy czekać
Pewnie aż będzie miękki czy tam taki jak lubisz. Dłuższa chwile z tego co pamietam to trwa.
No i pokarało za te pierogi. Zgaga.