reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nigdy, na Boga! Można sobie tylko krzywdę zrobić i wywołać skurcze! A Maltan to najgorszy syf. Zobacz skład - woda, glukoza i parafina, jedyne w czym to może pomóc, to złapanie grzybicy piersi.

Ogólnie chyba pora odstawić wszelkie zabawy cycuchami jak się nie chce urodzić za wcześnie ? Bo tak słyszałam ze ósmy mc to już lepiej ich nie ruszać

reklama
WSTAŁAM :)

Wściekła bo obudziła mnie marudząca od rana matka. Noszszsz k..a! Jak chodziła na rano do roboty to wstawałam normalna a dziś pierwsze co jej pretensjonalny głos. Na szczęście za godzinę ma iść do lekarza.

Na noc wzięłam no-spę to nawet ten brzuch mi nie dokuczał zbytnio. Coś tam się kurczy ale jakoś tak do przywyknięcia...

W nocy miałam jazdę. Poszłam na siku. Podtarłam się. Już mam spuszczać wodę a tam papier różowy! Ja panika... a za chwilę ogarniam że papier biały ale z różowym ornamentem.

Ogólnie chyba pora odstawić wszelkie zabawy cycuchami jak się nie chce urodzić za wcześnie ? Bo tak słyszałam ze ósmy mc to już lepiej ich nie ruszać
Tak, potem jak donosimy, to udostępniamy mezom do woli :D Stary się doczekać nie może :D ja tez, zresztą, jestem wyposzczona jak nigdy [emoji14]

WSTAŁAM :)

Wściekła bo obudziła mnie marudząca od rana matka. Noszszsz k..a! Jak chodziła na rano do roboty to wstawałam normalna a dziś pierwsze co jej pretensjonalny głos. Na szczęście za godzinę ma iść do lekarza.

Na noc wzięłam no-spę to nawet ten brzuch mi nie dokuczał zbytnio. Coś tam się kurczy ale jakoś tak do przywyknięcia...

W nocy miałam jazdę. Poszłam na siku. Podtarłam się. Już mam spuszczać wodę a tam papier różowy! Ja panika... a za chwilę ogarniam że papier biały ale z różowym ornamentem.

Dlatego u mnie czysto biały. Zreszta ja po każdym badaniu nawet do czterech dni śluz z takimi śladami zleżałej krwi wiec przyzwyczajona.

Tak, potem jak donosimy, to udostępniamy mezom do woli :D Stary się doczekać nie może :D ja tez, zresztą, jestem wyposzczona jak nigdy [emoji14]
Ja jak jestem karmiąca to moje cycki są jedynie barem mlecznym i irytuje mnie jak ktoś poza dzieckiem chce je dotykać. W ogóle nie stanowią dla mnie jakiegoś seksualnego obiektu...

reklama
Do góry