reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Biedna.... ja po pobycie w styczniu jak miałam na sali pierdo....ta nastolatkę i nie spalam wogole ze strachu, to potem jak byłam na noc tylko i się wypisałam nie spałam tez nic , i mam nadzieje ze teraz będę spać normalnie ...
Co innego nie lubić co innego fobia. Taki mój urok. ;) Stąd plan na wypisanie się jak tylko będzie to dobre dla mnie i dziecka.

Fajna minka :) super że wszystko dobrze. Ale co się stresu najadlas wcześniej to tylko Ty wiesz. Czasami Ci lekarze mogliby się puknac w łeb zanim postarają kobietę w ciąży.

Dziewczyny boli mnie/kuje mocno w okolicy prawego jajnika. Domyślam się że to nie jajnik bo w ciąży wyciszony. Ale w takim razie co to? Dziwne jest :(

Więzadła może ?

My szczepimy , ale nie bawimy się w żadne 5w1. Rozmawiałam już z wieloma osobami. Ludzie mają rozne podejście. Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie szczepić. Podjęliśmy z mężem już decyzję. Dzięki Bogu koleżanka , która jest położną, ma identyczne zdanie jak my. Więc jeszcze bardziej się w tym utwierdziliśmy.
Nie chce z nikim dyskutować , pewne jest że każdy rodzic chce dla swojego dziecka najlepiej ;)

reklama
Ja nie mam pojęcia, ale przecież w ciąży jesteśmy badane pod tym kątem, więc wiadomo która ma rzeżączkę. Zabieg jest wykonywany bez sensu, a ma skutki uboczne. I tyle.

Masz racje. To tez im walne ze nie zgadzam się.wlasnie pamietam ze widziałam to w książeczce młodej i mi się nie podobało. Dobrze ze wyszedł temat i mi się przypomniało ze takie staromodne rzeczy robią jeszcze

Do góry