D
Deleted member 178444
Gość
Dlatego na YouTube wrzucam ;pNo to u mnie tak samo... tylko nie umiem nagrać i wstawić bo plik zbyt duży.
To nie są jego największe wyczyny [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego na YouTube wrzucam ;pNo to u mnie tak samo... tylko nie umiem nagrać i wstawić bo plik zbyt duży.
Aaaaa! Na to debil ja nie wpadłam. To spróbuję i ja tak zrobić jak znów się porozpycha!!Dlatego na YouTube wrzucam ;p
To nie są jego największe wyczyny [emoji14]
Przynajmniej masz powody, żeby robić awantury. Ja robię bez powodu.No i zrobiłam mu o to awanture i spazmatycznie się rozwyłam. Ja pier..le sama ze sobą nie wytrzymam.
Nie wiem czy to taki ważny powódPrzynajmniej masz powody, żeby robić awantury. Ja robię bez powodu.
To jest niesamowite!
Gościu przegina [emoji14]To jest niesamowite!
Między mną a moim, czy między dziećmi? [emoji14] miedzy dziećmi będą 4 lata, a mój starszy ode mnie 11 lat. Za niecałe 2 tygodnie kończy 39
Kurcze tylko to napewno tak jest? Ja z tym miastem nie mam nic wspólnego ani tu nie pracowałam ani maz, nikt z nas nie jest tu zameldowany, rozliczamy się w ogóle w innym województwie i z innych województw jesteśmy. Jedynie tu przebywamy
Pytam żeby mnie nie wyśmiali w UM że co ja tutaj robię.